ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση-Απάντηση σχετικά με την γελοιότητα της Πρωτοπορίας


Αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στην σημερινή μας ανακοίνωση, επειδή κάποια παιδιά με νοητική καθυστέρηση αποφάσισαν για άλλη μια φορά να ασχοληθούν με τον καθημερινό τους εφιάλτη. Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Κομματόσκυλα της πρωτοπορίας,
Μην προσπαθείτε να καλύψετε τις τύψεις σας για τις μειοδοτικές-εθνοπροδοτικές σας θέσεις με συνεχείς ανυπόστατες επιθέσεις προς το κίνημα μας. Έχετε τόσο κόμπλεξ κατωτερότητας, που η κατάντια σας είναι για λύπηση. 


Κατ' αρχήν για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους. Ουδέποτε λησμονήσαμε την πραγματική πρωτεύουσα του Ελληνισμού, την Κωνσταντινούπολη. Δυστυχώς όμως κύριοι, στην μακραίωνη ιστορία του Ελληνισμού υπήρξαν κι άλλοι  "Νίκαροι", που φρόντισαν ούτως ώστε η κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη να θεωρείται σήμερα μέρος τις "τούρκικης δημοκρατίας". Στις μέρες μας, αντίστοιχα έχουμε τον πρόεδρο σας, που είναι έτοιμος να "Κωνσταντινουπολίσει" την Κερύνεια, την Μόρφου και τον Απόστολο Ανδρέα και με την δική του υπογραφή, να θεωρούνται "τουρκικά". Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ακόμα και στην Ε.Φ.Ε.Κ. (ανατρέξτε στα πρακτικά των προηγούμενων χρόνων), πως η πραγματική πρωτεύουσα του Ελληνισμού είναι η Κωνσταντινούπολη και η απάντηση σας ήταν η ειρωνεία και ο χλευασμός.

Αλήθεια όμως νεοραγιάδες του Ελληνισμού, προ 10 ημερών κατά την εκδήλωση μνήμης της 560ης Επετείου της Αλώσεως της Κωνσταντινούπολης, από το σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, γιατί δεν είδαμε κανένα στέλεχος σας;; Μήπως το "Δεν ξεχνώ" εσείς το εφαρμόζετε μόνο στο facebook;;;

Απ’ ότι φαίνεται στην περίπτωση σας, το πρόβλημα είναι εγκεφαλικό, αφού προσπαθείτε να παρουσιάσετε τα γραφόμενα μας με προπαγανδιστικό τρόπο όπως σας βολεύει, χρησιμοποιώντας γκεμπελικές μεθόδους για να καλύψετε την πολιτική σας ανυπαρξία. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή σας με το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. Αν οι τύψεις σας για τις επιλογές σας δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε τα βράδια πάρτε μια πέτρα και βουτήξτε στην θάλασσα.

Και για να ξηγούμαστε κύριοι.
Φέσι δεν φορέσαμε ΠΟΤΕ (πρώην  πρόεδρος Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας ).
Φωτογραφίες με χαρά και νάζι μπροστά από επιγραφές "Istanbul" δεν βγάλαμε ΠΟΤΕ (πρώην οργανωτικός Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας).
Δεν συμμετείχαμε ΠΟΤΕ σε επαναπροσεγγιστική επιτροπή με την τούρκικη νεολαία της Κωνσταντινούπολης (πρώην Πρόεδρος Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας).
Δικοινοτικές-επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις με τουρκικές νεολαίες δεν διοργανώσαμε ΠΟΤΕ (ΝΑΙδησυ).
Κρουαζιέρα αναψυχής στην Τουρκία δεν διοργανώσαμε ΠΟΤΕ (ΝΑΙδησυ-πρωτοπορία).
Επαναπροσεγγιστικά καφεδάκια στην Κερύνεια δεν ήπιαμε ΠΟΤΕ! (Πρωτοπορία).
"Αντικατοχική" στην Μύκονο δεν κάναμε ΠΟΤΕ!! (πρωτοπορία).

Για όσα αναφέραμε, αν μπορείτε διαψεύστε μας!! Η ιστορία σας έχει καταγράψει. Μας έχετε αποδείξει δεκάδες φορές πόσο χαμηλά μπορείτε να πέσετε. Ώρες ώρες διερωτόμαστε πόσο γελοίοι έχετε καταντήσει, σε σημείο που να μην μπορούμε να σας διαχωρίσουμε από το ΑΚΕΛ και την Προοδευτική, αφού ακουμπάτε τα ίδια επίπεδα γελοιότητας.

Για αυτό μαθήματα πατριωτισμού από σας δεν δεχόμαστε. Θα επανέλθουμε, να είστε σίγουροι

Εκ του Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.
Ο Πρόεδρος

Κωστής Αντωνιάδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.