ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο Τύπου για το «κοινό ανακοινωθέν» και την επανέναρξη των συνομιλιών


Εν έτει 2014 ο Ελληνικός λαός της Κύπρου καλείται να αντισταθεί και να παλέψει ενάντια στο ΔΗΣΑΚΕΛΙΚΟ φασιστικό κατεστημένο, για τη διατήρηση της εθνικής του  αξιοπρέπειας και της Ελληνικότητας της νήσου του.

Από τα τέλη του 2013 ακούμε και διαβάζουμε στα ΜΜΕ για το πολυσυζητημένο κοινό ανακοινωθέν μεταξύ της «ελληνοκυπριακής» και της «τουρκοκυπριακής πλευράς» ή όπως προτιμά να την αποκαλεί ο κ. Μπαν Κι Μουν (ο οποίος υπενθυμίζουμε πως είναι ο Γ.Γ. του ΟΗΕ) μεταξύ της «ελληνοκυπριακής» και «τουρκοκυπριακής» κοινότητας. Φυσικά τι είδους αντιμετώπιση μπορούμε να προσδοκούμε από τον ΟΗΕ όταν εμείς οι ίδιοι έρμεα των στρατηγικών μας λαθών υποβιβάσαμε στα μάτια της Διεθνούς κοινότητας την Κυπριακή Δημοκρατία σε κοινότητα και δώσαμε υπόσταση στο παράνομο ψευδοκράτος; Τι είδους αντιμετώπιση μπορούμε να προσδοκούμε από το διεθνές χώρο όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αντώνης Σαμαράς αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία κοινότητα;

Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. πάντα δήλωνε και θα εξακολουθεί να δηλώνει μέχρι την ημέρα της απελευθέρωσης πως η πολυπόθητη Λευτεριά δεν θα έρθει από τους διεφθαρμένους από το σύστημα πολιτικούς ηγέτες. Η απελευθέρωση θα έρθει όταν ο Έλληνας ξυπνήσει και σταματήσει να δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης του στα αμερικανο-προσκυνημένα φασιστοειδή υποχείρια του χρήματος που έδωσαν στους ξένους αυτό που πάντα ήθελαν, την εικόνα ενός γονατισμένου Έλληνα. Ενός Έλληνα που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εθελοτυφλεί στα προδοτικά σχέδια των ηγετών του και συνεχίζει να ξεχωρίζει τον συνέλληνα του με βάση τα (από τα κόμματα δοσμένα) χρώματα παραβλέποντας πως αν βάλει όλα τα χρώματα μαζί το χρώμα που σχηματίζεται είναι το μαύρο. Το ίδιο μαύρο του Ιούλη του 1974 και το ίδιο μαύρο που σκεπάζει το βόρειο κατεχόμενο τμήμα του νησιού μας.
                                   
Ως Έλληνες της Κύπρου πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας καθώς το έγκλημα που οργανώνεται εις βάρος μας είναι καλοστημένο και με πολλά συμφέροντα εμποτισμένο. Πριν 3 μέρες γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας «αποδέσμευσης» του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Ανα(ν)στασιάδη ενώ δεσμεύτηκε για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση εκτός του σχεδίου Ανάν δεν δίστασε να προδώσει την εμπιστοσύνη του λαού για ακόμη μια φορά και να στηρίξει το κοινό ανακοινωθέν, τύπου σχεδίου Αναν.

Το ίδιο άτομο το οποίο πριν 1 χρόνο δήλωνε προεκλογικά στα ΜΜΕ πως θα σεβαστεί την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κυπριακού Ελληνισμού για το σχέδιο Αναν σήμερα το επαναφέρει εν δυνάμει.  Το ίδιο άτομο το οποίο πριν 1 χρόνο δεσμεύτηκε πως θα εργαζόταν για μια λύση στηριγμένη στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες, σήμερα χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού  προς το λαό αποδέχεται για ακόμη μία φορά να μοιράσει την Ελληνική μας νήσο με μια ζώνη και να δώσει το μισό της κομμάτι στον Τούρκο εισβολέα και κατακτητή. Στον Τούρκο βάρβαρο που πριν 40 σχεδόν ολόκληρα χρόνια βιάζε, σκότωνε και έλουζε το χώμα της Κύπρου με αίμα Ελληνικό. Στον Τούρκο βάρβαρο που πριν 18 χρόνια ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον αθάνατο Τάσο Ισαάκ και σκότωσε εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο λαιμό τον «τρελό» Σολωμό Σολωμού.

Ως ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. ήταν κάτι που περιμέναμε από τον εν λόγω κύριο καθώς ποτέ δεν είπε mea culpa για το σχέδιο Αναν αλλά αντιθέτως εξακολουθούσε να στηρίζει την απόφαση του αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του αν δεν δεχόμασταν το σχέδιο Ανάν, το σχέδιο που θα ακολουθούσε θα ήταν χειρότερο. Και να που τώρα δίνει γη και ύδωρ για να αποδείξει ότι είχε δίκαιο. Αλήθεια τι χειρότερο μπορεί να εννοούσε ο «ηγέτης της πατριωτικής δεξιάς» από την de facto διχοτόμησης μέσω της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας; Τι χειρότερο μπορεί να εννοούσε από την απώλεια της εθνικής μας ταυτότητας στο βωμό της ειρηνικής συμβίωσης με τον Τούρκο βάρβαρο;

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο του Κυπριακού Ελληνισμού μετά το 1974 καθώς εκτός από το Εθνικό μας ζήτημα καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στην τεράστια οικονομική κρίση στην οποία μας βύθισε ο πρώην πρόεδρος της ΚΔ και ελεύθερος ακόμη δολοφόνος Δ.(α)Χριστόφιας. Ο Ελληνικός λαός καλείται να ανοίξει τα μάτια του και να δει τα πεσμένα προσωπεία της «δεξιάς» και «αριστεράς» οι οποίοιες συμμαχούν στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Οφείλουμε στην ένδοξη ελληνική ιστορία μας να σηκώσουμε το κεφάλι και να απαιτήσουμε απεμπλοκή από τις συμφωνίες 77-79, απεγκλώβιση από κάθε είδους λύσης ομοσπονδίας και αλλαγή στρατηγικής η οποία θα βασίζεται στα νεα γεωστρατηγικά δεδομένα.

Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. δηλώνει πως όπως το 2004 έτσι και στο επόμενό σχέδιο Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θα βρεθεί ενάντια στα προδοτικά τους σχέδια και θα αγωνιστεί με νύχια και με δόντια για μια Κύπρο ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
 
Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.