ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΜΑΣ



Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα ζητήματα, τα οποία παραμένουν ανοιχτά εις βάρος της παράταξής μας από τις υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις και όχι μόνο. Για πολλοστή φορά τοποθετούμαστε δημόσια όσον αφορά τις λασπολογίες που δέχεται τον τελευταίο καιρό το κίνημά μας.

Με αφορμή τα ψέματα που ακούστηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας και επί τη ευκαιρία των ευρωεκλογών, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι, το κίνημά μας ουδεμία σχέση έχει με τον ανεμόμυλο της κυπριακής πολιτικής σκηνής Γιώργο Λιλλήκα, ούτε βεβαίως και με το κόμμα αυτού «Συμμαχία Πολιτών».

Πώς θα μπορούσαμε, άλλωστε, να υποστηρίξουμε έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις που πρεσβεύει το κίνημά μας στο κυπριακό, αλλά στο παρελθόν, επί προεδρίας Γιώργου Βασιλείου, πρωτοστάτησε στην αποκοπή της φοιτητικής χορηγίας προς το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Οι έμμισθοι κομματικοί υπάλληλοι της Αθήνας, έχοντας την εντύπωση ότι ανακάλυψαν λαβράκι κατηγορούν το κίνημά μας ότι αποτελεί φοιτητική παράταξη του εν λόγω κόμματος εξαιτίας του γεγονότος ότι στο ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Πολιτών» υπάρχουν πρώην στελέχη του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τα συγκεκριμένα κολλήματα μερικών ανθρώπων, αφού πρώην Δρασίτες υπάρχουν σε διάφορα πολιτικά κόμματα της Κύπρου. Το τι κάνει ο καθένας στη μεταφοιτητική του ζωή αποτελεί προσωπική του υπόθεση και δεν δεσμεύει το κίνημά μας. Η ιστορία δείχνει ότι δεν είναι όλοι γεννημένοι για μεγάλους αγώνες.

 Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να χαράξει την πορεία του, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. πιστό στο τρίπτυχο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΕΝΩΣΗ δεν παρεκκλίνει ούτε εκατοστό από τις θέσεις του και δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξει ανθρώπους που αποτελούν μέρος του συστήματος και των οποίων ο πολιτικός βίος δεν έχει καμία σχέση με τον αντιομοσπονδιακό χαρακτήρα του κινήματος μας.

Το κίνημα απέδειξε στα 46 χρόνια της ιστορίας του, ότι δεν χρειάζεται την καθοδήγηση οποιουδήποτε ηγέτη. Η ιστορία γράφεται με αγώνες στους δρόμους και όχι στα κομματικά γραφεία.  Μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι το ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. παραμένει ζωντανό χωρίς την στήριξη κάποιου κόμματος και καταντούν περίγελο αφού όποτε πλησιάζουν εκλογές μας κατηγορούν ότι αποτελούμε παράταξη διαφορετικού κόμματος κάθε φορά. Ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μήπως και το χωρέσουν τα στενά μυαλουδάκια ορισμένων, ότι το ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. δεν πρόκειται να στηρίξει ΚΑΝΕΝΑ υποψήφιο.


Προς κομματόσκυλα: ‘Εμμισθοι κομματικοί υπάλληλοι δεν ήμασταν, ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ. Την Κυριακή ο φοιτητής της Αθήνας θα στείλει το μήνυμά του. Βαρέθηκε το σάπιο πολιτικό σας σύστημα και θα σταθεί εμπόδιο στην τουρκοποίηση του νησιού μας ψηφίζοντας πατρίδα και όχι κόμμα.

ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.