ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

«Λάθος να κτυπάει κάποιος την πόρτα του σπιτιού του»


“Λάθος να κτυπούν Ε/κ τις πόρτες των οικιών τους στα κατεχόμενα κρατώντας στα χέρια τους τους τίτλους ιδιοκτησίας των οικιών τους” ανέφερε ο ψευδοηγέτης της λεγόμενης ΤΔΒΚ. Και φυσικά είναι λάθος, αφού το σωστό είναι ο κάθε άνθρωπος να μένει στο σπίτι του. Στο σπίτι που έκτισε με ιδρώτα και κόπο.

Αφού παραδέχεστε, ότι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες με επισήμους τίτλους, είναι οι ‘Ελληνες κάτοικοι του νησιού γιατί συνεχίζετε να τους κρατάτε μακριά από τις πατρογονικές τους εστίες; Εσείς που διατυμπανίζετε για ελληνοτουρκικές φιλίες και σχέδια λύσης που να κατοχυρώνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα ελεύθερης διακίνησης – εγκατάστασης κρατάτε χιλιάδες κόσμο μακριά από το σπίτι του για 41 χρόνια.

Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ο ηγέτης της ίδιας της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν έχει τα κότσια να μιλήσει για εισβολή και παράνομη κατοχή του νησιού από τον αττίλα. Εξάλλου εδώ και χρόνια κάνει ό,τι μπορεί για να χωρίσει ρατσιστικά τον λαό σε Έλληνες και τούρκους και να νομιμοποιήσει τα όσα βίαια κατέκτησαν οι δεύτεροι σε βάρος των πρώτων το 1974.

Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.