ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ακκιντζί: Παραμονή ΟΛΩΝ των εποίκων, εκ περιτροπής προεδρία κ.α.


Ο ψευδοηγέτης Μουσταφά Ακκιντζί φρόντισε για ακόμη μία φορά να κάνει αυτό που κάνει πάντα. Μίλησε ξεκάθαρα και επεσήμανε τις πάγιες επιδιώξεις της Τουρκίας που θα συντελέσουν στον πλήρη εκτουρκισμό της αενάως Ελληνικής μας νήσου.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ούτε καν πρέπει να συζητείται η αποχώρηση των εποίκων από το νησί καθώς έχουν ζήσει εδώ τόσα χρόνια και πως η εκ περιτροπής  προεδρία είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να εφαρμοστεί καθώς διασφαλίζει την πολιτική ισότητα. Ακόμη, ανέφερε πως το περιουσιακό θα λυθεί με το να δοθούν ως επί το πλείστον αποζημιώσεις κάτι που συνεπάγεται πως λίγοι Έλληνες πρόσφυγες θα επιστρέψουν στις πατρογονικές τους εστίες.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. απαιτούμε την αποχώρηση όλων των εποίκων από την Κύπρο. Όλοι αυτοί έχουν έρθει στο νησί από την Τουρκία με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση του δημογραφικού χαρακτήρα του τόπου μας και βολεύτηκαν στα σπίτια μας. Ούτε η γη μας τους ανήκει, ούτε έχουν δικαιώματα στις περιουσίες μας αλλά και ούτε και δικαιούνται παραμονή στο νησί καθώς είναι συνένοχοι στα εγκλήματα πολέμου της χώρας τους.

Παράλληλα, θα το επαναλάβουμε πολλάκις, πως η εκ περιτροπής προεδρία δεν έχει θέση στην Κύπρο γιατί όχι απλώς δεν διασφαλίζει την πολιτική ισότητα του τόπου αλλά μάλιστα την καταργεί πανηγυρικά και την σκεπάζει με ταφόπλακα μια για πάντα. Δεν νοείται σε ένα τόπο με αναλογίες της τάξης του 82 τοις εκατό Έλληνες και 18 τοις εκατό Τουρκο“κύπριοι” να κυβερνούν χωρίς εκλογική μάχη οι δεύτεροι που αποτελούν μειοψηφία.

Τέλος, τονίζουμε για άλλη μια φορά μέχρι την δικαίωση μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επιστροφή όλων των προσφύγων στα σπίτια τους χωρίς καμία εξαίρεση και επιστροφή όλων των περιουσιών στους νόμιμους κατόχους τους. Κανένας δήθεν “χρήστης” δεν έχει δικαιώματα στις περιουσίες των εκτοπισμένων Ελλήνων.

“Κύριε” Ακκιντζί, οι έποικοι έχουν ζήσει εκεί μερικά χρόνια και ήρθαν εγκάθετοι για να ολοκληρώσουν αυτό που άρχισε η Τουρκία στις 20 του Ιούλη. Οι Έλληνες κάτοικοι του νησιού έχουν ζήσει εκεί άλλα τόσα χρόνια. Έχουν χτίσει τις περιουσίες τους με ιδρώτα και κόπο. Βρίσκονται εκεί από τα πανάρχαια χρόνια και δεν έχουν προκαλέσει πρόβλημα σε κανένα. Αντιθέτως, όμως, με την δική σας πλευρά, που ήρθε να τους διώξει πριν 41 χρόνια με την βία των όπλων. Πάρτε το χαμπάρι πως τούτη η γη ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Και γι αυτό που λέτε πως η γενιά σας είναι η τελευταία που μπορεί να λύσει το “κυπριακό” ακούστε το καλά πως “Χίλια χρόνια αν περάσουν, ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ”. Αυτό κύριε ΑναΝστασιάδη βάλτε το και σεις καλά στο εθνοπροδοτικό και τουρκολαγνικό μυαλό σας και σταματήστε να ξεπουλάτε την πατρίδα μας και την περηφάνια του έθνους μας.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Γραφείο Τύπου,
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.