ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Γενική Συνέλευση Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας - 6/12/2015


Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σας καλεί στη Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο του συλλόγου. Είναι η διαδικασία κατά την οποία ακούγονται όλες οι απόψεις, οι τοποθετήσεις και οι θέσεις των παρατάξεων για το Εθνικό καθώς και για τα φοιτητικά ζητήματα. Τα ψηφίσματα και οι αποφάσεις της Γ.Σ. δεσμεύουν το σύλλογο και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Κ. μέχρι και την επόμενη διεξαγωγή της. Θέση του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την καλύτερη ενημέρωση των φοιτητών είναι πως πρέπει στις συνελεύσεις να διεξάγονται ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των παρατάξεων, αλλά και πως πρέπει να διεξάγονται όσο το δυνατό περισσότερες Γ.Σ κάθε χρόνο.

Σε καλούμε να συμπορευτείς μαζί μας για να δώσουμε ηχηρό το μήνυμα πως «Η γης δεν έχει κρικέλια για να την πάρουν στον ώμο και να φύγουν μήτε μπορούν, όσο κι αν είναι διψασμένοι να γλυκάνουν το πέλαγο, µε νερό μισό δράμι.» Να περάσουμε το μήνυμα πως με τα επαναπροσεγγιστικά πανηγυράκια και θέατρα δεν πάμε στην ΚΕΡΥΝΕΙΑ. Να βροντοφωνάξουμε πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Ελάτε να τους πούμε πως η απελευθέρωση είναι η μοναδική λύση, και πως θα είμαστε ενάντια σε κάθε σχέδιο ξεπουλήματος της εθνικής μας σκέψης και συνείδησης. Πρέπει να τους δείξουμε πως οι φοιτητές της Αθήνας έχουν καταλάβει πλέον τα ύπουλα σχέδια τους.

Οι βάρβαροι κατακτητές βεβήλωσαν εκκλησίες, ιστορικά μνημεία, έδιωξαν με τη βία διακόσες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και τους μετέτρεψαν σε πρόσφυγες. Σκότωσαν, βίασαν γυναίκες και παιδιά, λεηλάτησαν τα σπίτια μας, κράτησαν αιχμαλώτους και έκαναν τα αίσχιστα σ’αυτούς που παρέμειναν εγκλωβισμένοι.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ

Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές. Με μια Πρωτοπορία να ελίσσεται ψηφοθηρικά φορώντας το πατριωτικό της πρόσωπο και διώχνοντας τον κόσμο της όταν αρχίσουν τα σημαντικά ψηφίσματα αναφορικά με το Κυπριακό, μια Προοδευτική που καταρρίπτεται γι’ αυτήν ο τίτλος της «φοιτητομάνας» και με μια Αναγέννηση που επιδίδεται σε αγώνα εναντίον του ΔΡΑΣΙΣ.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας για να επικυρώσουμε τις θέσεις του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. Να τους ξεμπροστιάσουμε και να τους κάνουμε να παραδεχτούν μπροστά στα μάτια σας αυτό που πραγματικά είναι. Ομοσπονδιακοί χωρίς συνείδηση και εθνικό φιλότιμο, σκεπτόμενοι μόνο το εξασφαλισμένο μέλλον, τις δερμάτινες καρέκλες και χρήματα. Σας καλούμε να τους δείξουμε πως αγώνας χωρίς θυσίες δεν ανταμείβεται.

Εάν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου
Ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Κ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 06/12/2015 Η ΩΡΑ 13:00
ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
(ΕΓΓΡΑΦΕΣ 09:00-12:00)

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ.
ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΗΣ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΔΡΑΣΕ!!!
ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.