ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Aιτήσεις για τα ΑΑΕΙ Ελλάδας

Ανακοίνωση για αιτήσεις για τα ΑΑΕΙ Ελλάδας



Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. σας ενημερώνει πως η αίτησεις(μηχανογραφικό δελτίο) για τα ΑΑΕΙ Ελλάδας από τους υποψήφιους-κατόχους απολυτηρίου Λυκείου της Κυπριακής Δημοκρατίας θα γίνονται από την Δευτέρα 18 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 από τις 8:30 π.μ. –  2:30 μ.μ. . Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο στα Κέντρα Συγκέντρωσης Αιτήσεων τα οποία θα λειτουργήσουν αναλυτικά: 
ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Λευκωσία Α ́ Τεχνική Σχολή
Λεμεσός Λύκειο Λινόπετρας
Λάρνακα Λύκειο Βεργίνας
Πάφος Λύκειο Κύκκου
Αμμόχωστος Λύκειο Παραλιμνίου 
Τα δικαιολογητικά που υποχρεούνται να παρουσιάσουν οι υποψήφιοι στα ΚΣΑ, κατά την υποβολή της αίτησης, είναι τα ακόλουθα: 
1. Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο για αλλοδαπούς.
Τα άτομα που κατόπιν εξουσιοδότησης θα αναλάβουν τη συμπλήρωση της αίτησης υποψηφίων που αδυνατούν να προσέλθουν στα ΚΣΑ, θα πρέπει να παρουσιάσουν κατάλληλα συμπληρωμένη τη σχετική εξουσιοδότηση, την ταυτότητά τους, καθώς και φωτοαντίγραφο της ταυτότητας ή διαβατηρίου (για αλλοδαπούς) του υποψηφίου.
2. Πρωτότυπος τίτλος απόλυσης
3. Βεβαίωση της αρμόδιας εκπαιδευτικής ή διπλωματικής αρχής της οικείας χώρας από την οποία να προκύπτει ότι ο υποψήφιος έχει φοιτήσει με πλήρη φοίτηση στην τελευταία τάξη του Λυκείου ή του αντίστοιχου σχολείου στη χώρα αποφοίτησής του, δηλαδή ο μαθητής να έχει παρακολουθήσει τα οικεία μαθήματα από την έναρξη του διδακτικού έτους και καθ’ όλη τη διάρκειά του. (έντυπο «Π1» το οποίο έχει εκδοθεί και χορηγηθεί στους υποψηφίους από τα Σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης )
Για οποιαδήποτε άλλη απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο info@drasis-kes.org .

ΑΥΤΟΝΟΜΑ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΑ 

ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.