ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόταση για δημιουργία Υπηρεσίας εξυπηρέτησης Φοιτητών


Στην χθεσινή συνεδρία του συμβουλίου της ΕΦΕΚ, η παράταξή μας, όπως και κάθε χρόνο, κατέθεσε πρόταση για την δημιουργία μίας υπηρεσίας που θα διοριστεί από το συμβούλιο του συλλόγου και θα απαρτίζεται από μέλη όλων των παρατάξεων, η οποία θα έχει ως αρμοδιότητα την βοήθεια των φοιτητών, κυρίων πρωτοετών, σε διάφορα ζητήματα, όπως εξεύρηση χώρου διαμονής, εξεύρεση συγκατοίκου, επίπλων και βοήθεια στις εγγραφές των ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Η υπηρεσία αυτή είναι αναγκαίο πιστεύουμε να δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί τους φοιτητές με γνώμονα μόνο το καλό τους και όχι την ψήφο τους όπως συμβαίνει από τις υπόλοιπες παρατάξεις μέχρι σήμερα. Ήταν μία από τις πολλές προσπάθειές μας για να προστατεύσουμε τον φοιτητή από τις κομματικές σκοπιμότητες των άλλων παρατάξεων.

Η αντίδραση, των κομματικών, όπως ήταν αναμενόμενο, για πολλοστή φορά ήταν "ΚΑΤΑ". Ομόφωνα οι υπάλληλοι της Πρωτοπορίας, της Προοδευτικής και της Αναγέννησης, απέρριψαν με κατηγορηματικό τρόπο κάτι που θα ήταν χρήσιμο έως και απαραίτητο για τους φοιτητές στην Αθήνα.

Τους καλούμε να βγουν και να πουν στους φοιτητές γιατί αρνήθηκαν την δημιουργία μίας τέτοιας υπηρεσίας! Να βγουν επιτέλους και να πουν ευθαρσώς σε όλους ότι θέλουν να προσφερουν οι ίδιοι βοήθεια με το όνομα της παράταξής τους, για να εκβιάζουν στην συνέχεια την ψήφο των φοιτητών. Αυτοί που το παίζουν φοιτητοπατέρες και στυλοβάτες της ΕΦΕΚ, δείχνουν πως ό,τι κάνουν, το κάνουν για την εξυπηρέτηση των κομματικών τους συμφερόντων, τις ψήφους και τα ποσοστά.

Εμείς, παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να τασσόμαστε εναντίον αυτού του κομματικού κατεστημένου και θα αγωνιζόμαστε αενάως για το καλό των φοιτητών και ΜΟΝΟ!

Από τον φοιτητή για τον φοιτητή…

ΑΥΤΟΝΟΜΑ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Γραφείο Τύπου,

ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.