ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση και Πορεία καταδίκης της ανακήρυξης του ψευδοκράτους


Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. διοργανώνει εκδήλωση και πορεία για την καταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στα Άγια Χώματα της Ελληνικής μας Κύπρου.

Τρίτη 14/11/2017 στις 19:00: Εκδήλωση με ομιλητή τον Δρ Χριστόδουλο Κ. Γιαλλουρίδη, Κοσμήτορας Σχολής Διεθνών Σπουδών, Επικοινωνίας και Πολιτισμού Παντείου Πανεπιστημίου και εκ των ιδρυτών της παράταξής μας.

Θα αναλυθούν οι θεματικοί άξονες: 
∙Καταταδίκη της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους 
∙Η σημασία απαγκίστρωσης από την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία
∙Γεωπολιτικές Εξελίξεις στην περιοχή μας και η ανάγκη αλλαγής στρατηγικής 


Τετάρτη 15/11/2017 στις 18:00: Συγκέντρωση στο Οίκημα ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ και αναχώρηση για την Τουρκική Πρεσβεία.


Σε καλούμε για άλλη μια χρονιά να πορευτείς μαζί μας για να περάσει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν ξεχνά. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ και δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από την απελευθέρωση!


Ας τους δώσουμε να καταλάβουν πως η αντιομοσπονδιακή φωνή δεν θα σταματήσει, όσο και αν την πολεμούν, όσο κι αν θέλουν να την κάνουν να σωπάσει. Καιρός να ξυπνήσουμε εμείς οι φοιτητές να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, όπως άλλωστε λέει και η ιστορία της παράταξης μας, αφού οι εθνοπροδότες πληθαίνουν και αυξάνονται ραγδαία στην Κύπρο, που ετοιμάζουν το έδαφος στην μισητή τουρκία για να καταλάβει όλο το νησί. Γιατί Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.