ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ψάχνοντας τα κομματόσκυλα του δησακελ


Συμφοιτητή, Συμφοιτητρια,

Πρωτοπορία και Προοδευτική θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι νοιάζονται για το καλό σου.

Οι μπλε ακόλουθοι της Πινδάρου διαπραγματεύονται από τη μέρα διεξαγωγής της επόμενης συνεδρίας μέχρι και το πόσο θα διαρκέσει. Αποκορύφωμα αυτού η εβδομάδα που διανύσαμε, με την Πρωτοπορία να δηλώνει σε επικοινωνία μας ότι μπορεί για συνεδρία Παρασκευή και Σάββατο και μόλις πρότεινε ο εκπρόσωπος μας το Σάββατο για ημέρα διεξαγωγής της συνεδρίας, οι Συναγερμικοί τήρησαν σιγή ιχθύος. Έτσι "κέρδισαν" ακόμα μια βδομάδα μακριά από τις υποχρεώσεις για τις οποίες τους ψήφισε ο φοιτητής.

Από την άλλη η Προοδευτική, η οποία δεν χαλά χατίρι στο σιαμαίο αδερφάκι της, μένει απαθής στο όλο θέατρο του παραλόγου, συμβάλλοντας κι αυτή στο "κλείσιμο" της ΕΦΕΚ. Δυστυχώς, η "φοιτητομάνα" αν και στην προεδρεία του Συλλόγου, φαίνεται ότι βολεύεται κι αυτή στην αδράνειά του. Εξάλλου αφού σιμώνουν και οι ευρωεκλογές, εξοικονομούν κι αυτοί χρόνο μαζί με την Πρωτοπορία για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους.

Ήδη ξεκίνησαν να σε παραμυθιάζουν ότι νοιάζονται για το καλό του φοιτητή. Αν βλέπεις κι εσύ την αντίθεση στα λεγόμενά τους από τις πράξεις τους έχεις μία και μόνο επιλογή. Πορεύσου πλάι σε αυτούς που πολεμάνε για το καλό του φοιτητή και της Πατρίδας. Μαύρισε κάθε κομματόσκυλο που έχει σαν μόνη του έγνοια το καλό του κόμματός του. 

Βάλε τελεία στο κόμμα τους και δώσε μας τη δύναμη να τους αποτελειώσουμε.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.