ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Δηλώσεις Άντρου Κυπριανού για 60χρονα Κυπριακής Ανεξαρτησίας

Σε επίσημη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ο γενικός γραμματέας Άντρος Κυπριανού χαιρετίζει τα 60χρονα της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.

Ο εν Κύπρω κύριος εκπρόσωπος των τουρκικών επιδιώξεων του 2020, μιλά για την φοβία του ότι η Κύπρος θα τουρκοποιηθεί αν δεν επανενωθεί, ενώ ο ίδιος πρωτοστατεί σε ευχές στα τούρκικα, σε ομιλίες σε τούρκικα κανάλια, μέχρι και τουρκοκύπριο ευρωβουλευτή έβγαλε το κόμμα του.

Δεν είναι όμως οξύμωρο το γεγονός πως το κόμμα που υποστηρίζει με τόσο σθένος τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία να δίνει μαθήματα ανησυχίας μήπως και διχοτομηθεί το νησί ή τουρκοποιηθεί; Πόσο ανόητο θεωρεί ο Άντρος Κυπριανού τον κυπριακό Ελληνισμό ώστε να του παρουσιάζει την ΔΔΟ ως λύση επανένωσης και δικαίωσης των αγώνων μας, μια "λύση" που ουσιαστικά θα σημάνει την νομιμότητα της τούρκικης κατοχής και θα μετατρέψει την Κύπρο σε ένα χωράφι όπου θα αλωνίζουν νόμιμα οι φιλικοί μας γείτονες και θα έχουν και περίσσια δικαιώματα;

Τα όρια όμως ο συγκεκριμένος, τα ξεπέρασε όταν τόλμησε να αναφέρει τις θυσίες των ηρώων μας και τους αγώνες του τόπου μας. Ένα κόμμα που διαλαλούσε πως ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν αχρείαστος, ένα κόμμα που φώναζε πως μόνο κακά μπορούσε να προκαλέσει η σύγκρουση με τους Βρετανούς. Για τους δοξασμένους μας λοιπόν ήρωες ανησυχεί ο Κυπριανού, όταν οι περισσότεροι από αυτούς προδώθηκαν από το κόμμα του και από ομοιδεάτες του.

Εν τέλει, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά πως αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και οι υποστηρικτές του είναι πολύ πιθανόν να μην έχουν και το ανώτερο νοητικό επίπεδο, αφού αγνοούν πως οι Ήρωές μας πέθαναν για Ένωση με την Ελλάδα και όχι για Ανεξαρτησία, πόσο μάλλον για ένα ομόσπονδο κράτος.

Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ καταδικάζει την συγκεκριμένη δήλωση των χαφιέδων και τουρκόφιλων της Κύπρου. Όσο υπάρχουν άτομα που διαστρεβλώνουν την ιστορία και ξεχνούν την προδοτική στάση του ΑΚΕΛ το 55-59, θα υπάρχουμε εμείς να τους το υπενθυμίζουμε όσο πιο ωμά μπορούμε!

Γραφείο Τύπου, Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.