ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Θέση ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ για τις εκλογές της 30ης Μαΐου!




Ακόμα μια χρονιά που η Πατρίδα μας παραμένει κατεχόμενη. Ακόμα μια χρονιά που η πληγή της εισβολής και των συνεπειών της παραμένει αιμάσσουσα. Ακόμα μια χρονιά που πολλοί έσπευσαν να προβάρουν το προσωπείο του πατριώτη προς άγραν ψήφων και να ράψουν βουλευτικά κοστούμια εκμεταλλευόμενοι την απόγνωση και την αδυναμία που οι ίδιοι φύτεψαν στον λαό. Δεδομένων αυτών, οι εκλογές της 30ης Μαΐου είναι από τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών και οι επιλογές μας επιβάλλεται να είναι πιο προσεκτικές από ποτέ.


Το βόρειο τμήμα του νησιού εξακολουθεί να ποδοπατείται από την μπότα του κατακτητή, ο οποίος προσπαθεί μανιωδώς με κάθε τρόπο να του καρφώσει κρικέλια για να την πάρει στον ώμο και να φύγει. Εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας καρτερούν μέρα νύχτα να επιστρέψουν στις πατρογονικές τους εστίες. Οι θυσίες των πεσόντων και αγνοουμένων παραμένουν αδικαίωτες. Η Τουρκία αδιαφορεί για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και το χιλιοειπωμένα δακρύβρεχτο Διεθνές Δίκαιο, παραμένοντας ατιμώρητη και δυστυχώς πρωταγωνίστρια σχεδόν όλων των εξελίξεων στο διεθνές σύστημα. Οι επιπόλαιες επιλογές του λαού έφεραν στην εξουσία ανθρώπους με εναργή πρόθεση να παραπέμπουν το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον στις ελληνικές καλένδες. 


Όσο αφορά το Κυπριακό, δεν έπαψαν στιγμή να υιοθετούν τουρκικές «λύσεις» ώστε να ικανοποιηθεί η ανικανοποίητη βουλιμία του Κατακτητή. Από την Ένωση στη Ζυρίχη, αργότερα στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (χαλαρή ή με σωστό περιεχόμενο) και λίγες μέρες πριν ετοίμασαν βαλίτσες για Γενεύη για να συμφάγουν με τον κατακτητή και να τον καμαρώνουν να κάνει προπόσεις για τα δύο κράτη, νομιμοποιώντας την εισβολή και αποδεχόμενοι τα τετελεσμένα της. Είναι αυτοί που τιμολογούν την αξιοπρέπειά μας και με θράσος χιλίων πιθήκων μας απειλούν να αποδεχθούμε ό,τι παράλογο και εθνοκτόνο αξιώνει ο Τούρκος για να μην μας βρουν τσουνάμια. 


Ο ξεπεσμός όμως δεν σταματά στο Κυπριακό. Οι λίστες και τα σκάνδαλα δίνουν και παίρνουν, ο λαός φτωχοποιείται, οι νέοι μεταναστεύουν διαρκώς για να αναζητήσουν την αποκατάσταση που αδυνατούν να τους προσφέρουν όλοι αυτοί που τώρα τους ζητούν την ψήφο τους, ορδές λαθρομεταναστών εισβάλλουν από τα κατεχόμενα και τις ακτές μας, η δαμόκλειος σπάθη της υπογεννητικότητας κρέμεται χρόνια πάνω από το κεφάλι μας. Η κοινωνία απαγορεύεται να αποτελεί πλέον βορά στον εσμό των απατεώνων και των ψευτών. 


ΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ! 


Οι Δρασίτες, εμφυσούμενοι από τα ιδανικά του έθνους, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αυτόνομο αντιομοσπονδιακό αγώνα ενάντια στους μηδίσαντες πολιτικούς που ξεπουλούν καθημερινά την πατρίδα μας. Δεν δεχόμαστε καμία έκπτωση στις ιδέες, τα πιστεύω μας, ούτε είμαστε από αυτούς που τροποποιούν τα ιδανικά τους ανάλογα με τα «αποδεκτά» της κάθε εποχής. Θα είμαστε για πάντα οι υψίφωνοι του εθνικού συμφέροντος. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος ζωής των Δρασιτών. Και άλλον τρόπο δεν ξέρουμε, ούτε είμαστε διατεθειμένοι να μάθουμε. Μέχρι να φέξει επιτέλους η μέρα που η πανώρια Λευτεριά θα εξαφανίσει το έρεβος της κατοχής. Αυτή είναι η συνέπειά μας, η αξιοπρέπειά μας, ο πατριωτισμός μας. Αυτό είναι το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. Και δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν.  


Το Δ.Σ. του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, σεβόμενο την προσωπική αυτονομία που διαθέτει το κάθε στέλεχός του και έχοντας εμπιστοσύνη σε αυτό, καλεί να ενεργήσει κατά βούληση στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, με γνώμονα τα ιδανικά που διέπουν το Κίνημά μας εδώ και 53 χρόνια. Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε την αποχή, μιας και για το μέλλον, εμάς και των παιδιών μας, αποφασίζουμε μονάχα εμείς. Είναι χρέος μας να δείξουμε την εναντίωσή μας στους ταγούς των κομμάτων που παζαρεύουν τα Άγια Χώματά μας, είναι χρέος μας να στείλουμε μήνυμα στο σάπιο κατεστημένο πως το τέλος του πλησιάζει.


ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ


Εκ Γενετής Αυτόνομοι

Δια Ζωής Μαχόμενοι

Έλληνες μέχρι τέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.