ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ευχές από το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.




Αγαπητοί συμφοιτητές / συμφοιτήτριες,

Το Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. θα ήθελε να σας ευχηθεί ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. Είθε το νέο έτος 2013 να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας και να φέρει την πολυπόθητη ΛΕΥΤΕΡΙΑ στη Κύπρο μας. Επίσης σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσεχή εξεταστική περίοδο.

Με το κλείσιμο του 2012 το κίνημα μας συμπληρώνει τα 44 χρόνια από την ίδρυση του. 44 χρόνια αγώνων και σταθερών θέσεων όσο αφορά το Εθνικό μας θέμα. Μακριά από κομματικές επιβολές και διαταγές γραβατοφόρων παλεύουμε για το φοιτητικό κίνημα με μόνο γνώμονα το συμφέρον του φοιτητή..

Ενόψει προεδρικών εκλογών οι κομματικές νεολαίες έχουν θυμηθεί τα προβλήματα του λαού ως αφορμή για να συσπειρώσουν τις παρατάξεις τους. Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ –Κ.Ε.Σ. πιστεύοντας στην αυτονομία του φοιτητή και διαφωνώντας σε επιβολές εκ των άνω όσο αφορά τα τεκταινόμενα δηλώνει πως στους δύσκολους καιρούς που περνά ο Ελληνισμός σε Ελλάδα αλλά και σε Κύπρο θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα, δίπλα στον φοιτητή, δίπλα στη κοινωνία που μας έχει ανάγκη και τώρα όπως πάντα.

Σας προτρέπουμε πως για οτιδήποτε χρειαστείτε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή ενημέρωση για τη σχολή σας ή για θέματα υποτροφιών και επιδομάτων. (6994100350 Κωστής, 6999500952 Αντώνης)

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.