ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Νίκο θα γιορτάσεις και συ με τον φίλο σου;


Ιούλης και πάλι. Οι τούρκοι, στο παράνομο κράτος που μόνο οι ίδιοι αναγνωρίζουν, στο βόρειο τμήμα του δικού μας ελληνικού νησιού ετοιμάζονται για τις προκλητικές του εορταστικές τελετουργίες. Εορτάζουν την αποκαλούμενη “ειρηνευτική επέμβαση που έπραξαν το 1974. Εορτάζουν, κατ' ακρίβεια την κατάληψη του 37 τοις εκατό του νησιού, την βεβήλωση του και τα αμέτρητα εγκλήματα που διετέλεσαν.

Την ίδια ώρα όμως, οι δικοί μας ηγετίσκοι και ο βαθιά υπνωτισμένος λαός που τους στηρίζει, παραμυθιάζονται και πιστεύουν πως είμαστε έτοιμοι για μια βιώσιμη λύση με τα “αδέρφια τους”. Ο “κύριος” Ανα(ν)στασιάδης να βλέπει τον ψευδοηγέτη ως φίλο του, να τρωγοπίνουν μαζί και να μας διαλαλεί πως έχει την θέληση για λύση. Να μας προπαγανδίζουν πως ο δήθεν κατοχικός “ηγέτης” έχει ρήξη με την Τουρκία και πως έχει “κυπριακή” συνείδηση.

Άνοιξε τα μάτια σου λαέ και δες ποιοι είναι οι “αδερφοί” σου. Αυτοί που λένε πως μέσα σε λίγους μήνες θα λυθεί το Κυπριακό, σήμερα γιορτάζουν την εισβολή του ’74!

Κύριε πρόεδρε, μετά από την θεατρική παράσταση τώρα θα παρακολουθήσετε και την στρατιωτική παρέλαση του ψευδοκράτους, παρέα με τον φίλο σας;

Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.