ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Πολιτεία ενωμένη ΜΟΝΟ με την Μάνα Ελλάδα


Ούτε 60 χρόνια δεν πέρασαν από τότε που οι εθνομάρτυρές μας θυσιάζονταν για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και ΕΝΩΣΗ  με την Μάνα Ελλάδα και σήμερα οι ηγέτες μας μας ξεπουλούν με κάθε τρόπο. Περίτεχνα και ύπουλα αλλά κατά τ’ άλλα με φιλελεύθερο όραμα μας οδηγούν στον πλήρη εκτουρκισμό.

Μέσα από την καρδιά του, αναφέρει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πως επιθυμεί ονομασία του νέου τουρκικού προτεκτοράτου που επιδιώκει να δημιούργησει να είναι το “Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου”! Πλήρης κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενός κράτους μέλους της ΕΕ με νόμιμη υπόσταση και διεθνή αναγνώριση και πλήρης παράλληλα, αναγνώριση ενός τουρκικού κράτους στα χώματα της σημερινής Κυπριακής Δημοκρατίας!

Με όλη του την καρδιά παραχωρεί στον βάρβαρο αττίλα την μισή μας πατρίδα και νομιμοποιεί τα τετελεσμένα της τουρκικής εισβολής. Εξισώνεται δηλαδή ο θύτης με το θύμα και ο θύτης απαλλάσσεται από τα εγκλήματα του χωρίς να έχει κατηγορηθεί καν.

Επιπλέον, αναφέρει ο εθνοπροδότης Νίκος πως οι “Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου” θα είναι στενός σύμμαχος της Τουρκίας. Στενός σύμμαχος δηλαδή αυτού που ξερίζωσε εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, που σκότωσε χιλιάδες αμάχους, που βεβήλωσε τα χώματά μας και διχοτόμησε την αγαπημένη μας πατρίδα.

Τέλος, αναφέρει στις δηλώσεις του πως η λύση του Κυπριακού θα επηρεάσει θετικά τις γύρω χώρες και  το “κυπριακό κράτος” θα αποτελέσει παράδειγμα. Καμία λύση - διάλυση δεν θα αποτελέσει παράδειγμα για τους γύρω λαούς! Τους σκλαβωμένους λαούς, μόνο οι αγώνες μας παραδειγματίζουν, αυτοί του Λεωνίδα, του ’21, του 55-59 και άλλοι τόσοι που είχαν ως φάρο το αγνό ανθρώπινο δικαίωμα της Ελευθερίας.

Όχι Νίκο και πάλι όχι! Όχι σε κάθε προδοτικό σχέδιο! Όχι σε κάθε μορφή εξευτελισμού της πατρίδας μας! Όχι σε κάθε κοροϊδία και κάθε τουρκικο-αμερικάνικο κατασκεύασμα που εσύ το θεωρείς λύση! Στην όμορφη μας μεγαλόνησο, δεν υπάρχουν ούτε δύο κρατίδια, ούτε δύο πολιτείες! Η Κύπρος ανήκει στους νόμιμους κατοίκους της που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι Έλληνικής καταγωγής Κύπριοι πολίτες. Γη σε τούρκο ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ούτε εκατοστό! Η Κύπρος αδιαίρετη είναι μία πολιτεία που θα επαναπαυτούμε μόνο αν την δούμε ενωμένη με την Μάνα Ελλάδα.

Γραφείο Τύπου 
ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.


1 σχόλιο:

  1. "θα επαναπαυτούμε μόνο αν την δούμε ενωμένη με την Μάνα Ελλάδα."

    Και οι Τουρκοκύπριοι με τη μάνα Τουρκία. Υπάρχουν και Τουρκοκύπριοι στην Κύπρο, όχι μόνο εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.