ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Απάντηση σε ΑΚΕΛ και Συμμαχία Πολιτών για το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. και τον Αρχηγό


Χθες γίναμε μάρτυρες μια αλλοπρόσαλλης διαμάχης μεταξύ ΑΚΕΛ και Συμμαχίας Πολιτών, αναφερόμενοι στο κίνημά μας. Είναι τυχαίο μία μέρα μετά τις φοιτητικές εκλογές στην Αθήνα, όπου η (μοναδική) αντιομοσπονδιακή φωνή πήρε το 16,67%, ξέσπασε αυτή η υποτιθέμενη κόντρα;

Από τη μία ακούσαμε το ΑΚΕΛ να μας χαρακτηρίζει παιδιά του Γρίβα νομιζόμενοι πως θα προσβληθούμε. Αντιθέτως, εμείς οι φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. νιώθουμε περήφανοι γι’ αυτό. Είναι τιμή μας που σε μια σαθρή κοινωνία που σκοπό έχει τον αφελληνισμό της νήσου μας, εμείς να συνεχίζουμε τον αγνό αγώνα του Αρχηγού Διγενή για ΕΝΩΣΗ με τα της μητρός Ελλάδος. Είναι, άλλωστε, συνηθισμένο όποτε πλησιάζουν εκλογές το ΑΚΕΛ να αρχίζει την καραμέλα για τον Αρχηγό και το πραξικόπημα με ψευδείς κατηγορίες για να συσπειρώσει το κόκκινο κοπάδι του. Αφού το ΑΚΕΛ πιστεύει πως ο Γρίβας είχε σκοτεινό παρελθόν γιατί μετά το θάνατό του ψήφισε υπέρ στο να δοθεί ο τιμητικός τίτλος “Άξιον Τέκνον της Πατρίδος”; Θα τους συνιστούσαμε να πλένουν πρώτα το στόμα τους πριν μιλήσουν για το Αρχηγό μας. Ας αναλογιστεί το ΑΚΕΛ το δικό του σκοτεινό παρελθόν που από την πρώτη μέρα του Απελευθερωτικού Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α αντί η ηγεσία του να έχει ρόλο αγωνιστή - αντάρτη, είχε τον ρόλο του ρουφιάνου και του προδότη. Νιώθουμε απόλυτη ικανοποίηση που χρόνια μετά τον θάνατό του, μόνο στο άκουσμα του ονόματος Γρίβας, αλαφιάζονται.

Από την άλλη, ακούσαμε τη Συμμαχία Πολιτών να απαντά στις λασπολογίες του ΑΚΕΛ για το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. αφήνοντας αιχμές πως και στις τάξεις του ΑΚΕΛ υπάρχουν άτομα που κάποτε είχαν θέση στον ενωτικό χώρο, λες και είναι κάτι κακό. Να ενημερώσουμε λοιπόν το γραφείο τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, πως το ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. δεν χρειάζεται καμιά υποστήριξη. Καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ψευδαισθήσεις που έχετε πως με αυτή την κίνησή σας θα προσελκύσετε άτομα του ενωτικού χώρου. Είστε γελασμένοι κύριοι αν νομίζετε πως με το δήθεν αντιομοσπονδιακό σας πρόσωπο θα καταφέρετε κάτι τέτοιο.

Είναι γνωστές άλλωστε οι πολιτικές θέσεις του Γιώργου Λιλλήκα, προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών. Όσο αφορά το Κυπριακό αφού ως συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου ασπαζόταν τις πολιτικές του θέσεις, δηλαδή τη λύση ΔΔΟ.

Έπειτα, υπήρξε από τους πρώτους υποστηρικτές στο άνοιγμα των οδοφραγμάτων, μια από τις μεγαλύτερες εθνικές προδοσίες. Εν συνεχεία, συνυπογράφει τις συμφωνίες της 8ης Ιουλίου με τον Τάσο Παπαδόπουλο, αδιαφορώντας για το ηχηρό ΟΧΙ που έδωσε το 76% του λαού μας στο προδοτικό σχέδιο ΑΝΑΝ.

Αυτός ο άνθρωπος στις 6 Σεπτεμβρίου 2010 έλεγε ότι με την απόρριψη του σχεδίου ΑΝΑΝ δεν απορρίφθηκε η ΔΔΟ ενώ στις 7 Μαΐου 2012 δήλωνε στην “Σημερινή” ότι η ΔΔΟ “στο δημοψήφισμα που ήταν η πρώτη φορά που πήρε περιεχόμενο, απορρίφθηκε από τον κυπριακό Ελληνισμό”.
Όλα τα πιο πάνω είναι λόγοι αρκετοί  ώστε το ΔΡΑΣΙ-Κ.Ε.Σ να είναι πολέμιο και όχι υποστηρικτής της Συμμαχίας Πολιτών.

Μπορεί για κάποιους, οι λόγοι αυτοί να μην ήταν αρκετοί, ώστε να παραμείνουν συνεχιστές των ιδεών του ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. αλλά αντιθέτως να προτιμήσουν καρέκλες και κομματικές στέγες.

Πάντα ξέραμε κύριοι πως οι τίμιοι και αγνοί αγώνες είναι για τους λίγους. Εξάλλου ο Αγώνας για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΕΝΩΣΗ  δεν πήρε ποτέ σάρκα και οστά σε δερμάτινες καρέκλες αλλά στους δρόμους, μακριά από κομματικές ομπρέλες.

Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ, εδώ και μισό αιώνα, πιστό στο τρίπτυχο που του δίδαξε ο Αρχηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής, συνεχίζει τον Αγώνα του, αφήνοντας πίσω κάθε συκοφαντία από δωσίλογους και οσφυοκάμπτες.

Κομματικοί υπάλληλοι θα μας βρίσκετε απέναντί σας, κάθε φορά που έχετε σκοπό να αμαυρώσετε την Αυτονομία του Κινήματός μας.

Εκ γενετής Αυτόνομοι,
Δια ζωής Μαχόμενοι,
Έλληνες μέχρι τέλους!

Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.