ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ενωτική την βάψαμε αρνάκια την Αθήνα


Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του ιστορικού συλλόγου της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας. Το κίνημά μας, με ποσοστό 16,67% και 176 αυτόνομους ενωτικούς ψήφους, κατόρθωσε να πάρει 2 έδρες στο συμβούλιο της ΕΦΕΚ.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αφυπνισμένους νέους που μας στήριξαν με την ψήφο τους, την εμπιστοσύνη τους και έδωσαν δύναμη στην μοναδική ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ και ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ παράταξη της Αθήνας.

Κάθε χρόνο οι νέοι δείχνουν πως έχουν ξυπνήσει, βλέπουν τι γίνεται γύρω τους και γυρίζουν ολοένα και περισσότεροι την πλάτη στα κόμματα που διέλυσαν την οικονομία μας και χειρίζονται το κυπριακό πρόβλημα με εξευτελιστικό τρόπο. Οι νεολαίες των εν λόγω κομμάτων δείχνουν ανήμπορες να αλλάξουν κάτι στην παρούσα κατάσταση και προφανώς δεν πείθουν πλέον με την καθιερωμένη προπαγάνδα τους και τις ψηφοθηρικές τους δηλώσεις, τους φοιτητές.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. δηλώνουμε υπεύθυνα, όπως αρμόζει στην παράταξή μας, πως θα αξιοποιήσουμε κατάλληλα το πλεονέκτημα της 2ης έδρας που μας χάρισαν οι ίδιοι οι φοιτητές και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μια ΕΦΕΚ δυνατή, διεκδικητική, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και παρεμβατισμούς.

Αντίθετα με τις υπόλοιπες παρατάξεις, τις κομματικές, εμείς δεν σταματάμε τον αγώνα αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση. Αντίθετα για μας ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ και τώρα είναι η στιγμή για να τον ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο. Σας καλούμε όλους να μείνετε κοντά μας 365 μέρες τον χρόνο, μέχρι την Άγια Μέρα της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ και να στείλουμε ηχηρότερα μηνύματα από ποτέ προς τους κατάλληλους αποδέκτες πως Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ και πως ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ.

48 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.
48 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΚΟΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΕΝΩΣΗ

Γραφείο τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.