ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Το ψευδοκράτος τους η μισή μας πατρίδα




Διοργανώθηκε χθες 13/11/2016 η αντικατοχική πορεία της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας για την καταδίκη του παράνομου ψευδοκράτους. Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για άλλη μια φορά δώσαμε δυναμικά το παρόν μας στην πορεία στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση πως η γη μας δεν προσφέρεται για ξεπούλημα σε τραπέζια παζαρέματος. Και πως το πρόβλημα μας είναι πρόβλημα εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής και όχι δικοινοτικό όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε. 

Για ακόμη μία φορά όμως, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα από τους υπαλλήλους του ΔΗΣΑΚΕΛ

Από τη μία η Προοδευτική η οποία για πολλοστή φορα "έλαμψε" διά της απουσίας της μη μπορώντας να αντικρίσει τις ελληνικές και ενωτικές σημαίες στον  ουρανό της Ελλάδος και με τη συνήθη γελοία δικαιολογία πως δεν υπάρχει πλαίσιο συνθημάτων. Οι “προοδευτικοί” - επαναπροσεγγιστές φοιτητές της νεολαίας του προδοτικού μηχανισμού που ονομάζεται ΑΚΕΛ δεν καταδέχτηκαν να πορευτούν χωρίς τα καθιερωμένα ανθελληνικά τους συνθήματα τύπου «Κύπρος Ενωμένη Ομοσπονδιακή» και «Επαναπροσέγγιση με τους Τουρκοκύπριους». Συνθήματα με τα οποία θα δήλωναν για ακόμη μια φορά την επιθυμία τους για «λύση» Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Αφού δεν επιτεύχθηκε συνεργασία με άλλη παράταξη του συλλόγου τότε φασιστικά αποφάσισαν να διοργανώσουν δική τους πορεία και ας λένε όταν τους συμφέρει πως επιθυμούν ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Από την άλλη η "πρώτη δύναμη" του συλλόγου της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας και παράταξη του ΔηΣυ Πρωτοπορία, αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ανίκανη να σεβαστεί τον φοιτητή της Αθήνας στήνοντας τον για μισή ώρα. Η προκαθορισμένη ώρα έναρξης ήταν 18:00 με σημείο συνάντησης την Εθνική Πινακοθήκη. Ως ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. σεβόμενοι την απόφαση της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας βρισκόμασταν στις 17:55 στο σημείο συνάντησης . Μη μπορώντας να καθυστερήσουμε άλλο την έναρξη καθώς η αστυνομία είχε αναλάβει ήδη το κλείσιμο της λεωφόρου στις 18:15 ξεκινήσαμε να πορευόμαστε προς την τουρκική πρεσβεία. Για ακόμη μία φορά όμως οι «υπερπατριώτες» της Πρωτοπορίας ανίκανοι να σεβαστούν όχι μόνο το φοιτητή αλλά και την απόφαση της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας την οποία οι ίδιοι στήριξαν ,έφτασαν 30 λεπτά αργότερα στον χώρο διεξαγωγής και μάλιστα με τα μέσα μεταφοράς .



Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. απλά διερωτόμαστε… Πώς γίνεται από την μια η πολιτική ηγεσία των εν λόγω “κυρίων” να μιλά ξεκάθαρα για συμβιβασμό Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας παζαρεύοντας τα χώματα μας αυτή την στιγμή στην Ελβετία και από την άλλη αυτοί να προσπαθούν να το παίξουν Ελληναράδες κυματίζοντας τις τιμημένες ελληνικές σημαίες  που ο ηγέτης τους το 2004 ήταν πρόθυμος να τις ανταλλάξει με το κουρελόπανο που προνοούσε το σχέδιο ΑΝΑΝ;; Ομοσπονδιακή και Ελληνική δεν μπορεί να είναι η Κύπρος μας. Επίσης τα σύνορά μας να είναι στην Κερύνεια και δύο κρατίδια στην Κύπρο δεν πάνε μαζί! Ας μιλήσουν επιτέλους ξεκάθαρα στο φοιτητή για το τι υποστηρίζουν.

Εμείς οι ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ – ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ- ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ φοιτητές για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε στις επάλξεις του αγώνα. Δηλώσαμε ξανά, με τη φωνή, τον παλμό και το πάθος μας, πώς δεν ξεχάσαμε ότι η μισή μας πατρίδα είναι υπό κατοχή. Πώς η σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο μας δεν είναι αποδεκτή. Και προειδοποιούμε τον κάθε πατριδοκάπηλο, τον κάθε ανθέλληνα και τον κάθε ομοσπονδιακό πως όποια κι αν είναι τα σχέδια τους για την αγαπημένη μας Κύπρο, εμείς θα του φράξουμε το δρόμο.

Συμφοιτητή, Συμφοιτήτρια

Εσύ που δεν συμβιβάζεσαι με τη λύση του «εφικτού» αλλά κατά τ’ άλλα οδυνηρού. Εσύ που θεωρείς τους Τούρκους ως εχθρό και όχι ως φίλο, εσύ που κοιτάζεις τον Πενταδάκτυλο και τα μάτια σου βουρκώνουν μπροστά στην σημαία της ντροπής, εσύ που σιχάθηκες να βάζουν τα κομματικά τους συμφέροντα πάνω από το συμφέρον της πατρίδας. Σε καλούμε να πυκνώσεις τις τάξεις του ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. και να πορευτείς μαζί μας στο δρόμο για την τελική δικαίωση. Το δρόμο της οδού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που θα οδηγήσει την Κύπρο μας στην πολυπόθητη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ – Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.