ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Άδεια παραμονής στους στυγνούς δολοφόνους;


Τις βάναυσες δολοφονίες εγκλωβισμένων θα ήταν καλό να μελετήσουν οι ομιλούντες για «ελληνοτουρκικές φιλίες» και συμβιβασμούς. Μερικές περιπτώσεις φαίνονται πιο κάτω,  μπροστά στις οποίες οι λέξεις ωχριούν και αδυνατούν να περιγράψουν τη βαρβαρότητα και το μένος των Τούρκων.

-1975 Ελένη Αναστάση, 65 ετών - Τουρκοκύπριοι μπήκαν στο σπίτι της και, αφού την έπνιξαν, τη λήστεψαν. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και έκαψαν τη σορό και το σπίτι της.
- 1976. Κατίνα Ανδρέα Γιακαλλή, 50 ετών - Τούρκοι έποικοι τη λήστεψαν και τη δολοφόνησαν στο Ριζοκάρπασο. Της έμπηξαν ψαλίδι στο πρόσωπο, την κακοποίησαν άγρια και ύστερα την έκαψαν.
- 1977. Ζαχαρίας Παστουνάς, 65 ετών. Κτυπήθηκε εσκεμμένα θανάσιμα, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του, από έποικο που οδηγούσε τρακτέρ.
- 1977 Λευτέρης Κοτσιεκκάς, 60 ετών. Τραυματίστηκε από έποικο ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του. Αφέθηκε να πεθάνει λίγες ώρες αργότερα από εσωτερική αιμορραγία στο νοσοκομείο της Αμμοχώστου.
- 1977 Νικόλας Φραντζιέσκου, 76 ετών. Τρεις έποικοι τον λήστεψαν στο σπίτι του την ημέρα που πληρώθηκε τη σύνταξή του και μετά τον έπνιξαν.
- 1977 - Μαρία Γιοκκαρκού Λαλλακούνα, 75 ετών. Τούρκοι δολοφόνοι καταλήστεψαν το σπίτι της και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και την έκαψαν ζωντανή.
- 1984 - Γιάννης Γιωργαλλάς, 80 ετών. Λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου, μπροστά στα μάτια της 40χρονης κόρης του.
- 1988 - Ελένη Πολυδώρου Πτωχοπούλου, 72 ετών. Έποικοι τη λήστεψαν και μετά τη δολοφόνησαν πολτοποιώντας το κεφάλι της.
- 1990 - Δημήτρης Χριστοφή, 76 ετών, και Φλουρέντζα Αυξέντη Φλούρου, 75 ετών. Τους λήστεψαν και στη συνέχεια τούς κατακρεούργησαν κόβοντάς τους τα χέρα, τα πόδια και τα κεφάλια. Ακολούθως τους περιέλουσαν με πετρέλαιο και τους έκαψαν
- 1991. Μαρία Λαζαρίδου, 74 ετών. Ληστεύθηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε άγρια.
- 1999 Γιάννης Ηλία Μανιταρά, 84 ετών. Τούρκοι πράκτορες του κατοχικού καθεστώτος εισέρχονται στο σπίτι του, την Κυριακή των Βαΐων, ενώ ετοιμαζόταν να πάει στην εκκλησία, και με στρατιωτική λαβή του σπάζουν τον σβέρκο και τον αφήνουν νεκρό.
- 1999 Στέλιος Χάρπας, 69 ετών. Τούρκοι έποικοι τον μετέφεραν με δόλιο τρόπο σε απόμερη περιοχή και, αφού τον σκότωσαν, τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν.
- 2003 Χρίστος Κουράτου 74 ετών. Ενώ επέστρεφε στο Ριζοκάρπασο από την Αγία Τριάδα με μοτοσυκλέτα, τον χτύπησε Τούρκος λαθρέμπορος με αυτοκίνητο στον Άγιο Θύρσο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.


Αυτά είναι τα «αδέλφια» των προσκυνημένων νεοραγιάδων της Κύπρου. Με τη «λύση» τους ΕΣΥ θα ζεις μαζί με αυτούς τους βάρβαρους δολοφόνους. Με τη «λύση» τους ΕΣΥ θα κληθείς να σταθείς απέναντι σε αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη και να υποστείς τις συνέπειες της δολοφονικής τους διάθεσης. Με τη «λύση» τους ΕΣΥ θα έχεις νομιμοποιήσει τα εγκλήματά αυτά. Αθώες ψυχές θα καρτερούν δικαίωση κι ΕΣΥ υπόδουλε ανθρωπάκο θα ντροπιάσεις τη μνήμη τους, διότι ως γνωστόν «εκάμαμεν τζαι εμείς πολλά». Ας ηχήσουν αυτά τα εγκλήματα ως σειρήνες αφύπνισης, αγωνιστικότητας και εγρήγορσης για το λαό μας. Ας βάλουν καλά στο νου τους οι λεγόμενοι επαναπροσεγγιστές και οι νεοκύπριοι θιασώτες της ομοσπονδίας πως τούτος ο λαός έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τους Τούρκους και δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί μια λύση η οποία να δίδει την Κύπρο στην Τουρκία. Ως ΕΚΦ Δράσις ΚΕΣ θα στέκουμε πάντα απέναντι στα ανθελληνικά σχέδια ξεπουλήματος της πατρίδας. Οι θυσίες όσων έχουν  χαθεί για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική δεν πρόκειται να μείνουν χωρίς δικαίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.