ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Αυτό ήταν μόνο η αρχή - Eκλογές ΕΦΕΚ Αθήνας 13/05/2018


13η Μαΐου 2018. Η μέρα που ο κάθε εθνικά σκεπτόμενος Έλληνας της Κύπρου πίστεψε περισσότερο από ποτέ στο μέλλον του τόπου. Το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ στις εκλογές της Κυριακής έλαβε το 31.4% των συνολικών ψήφων και 3 έδρες στο σύλλογο της ΕΦΕΚ Αθήνας. Η αυτόνομη αντιομοσπονδιακή νεολαία της Αθήνας έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης προς το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Το ποτάμι της αυτονομίας παρασέρνει στο πέρασμά του κάθε κομματικό κατακάθι, κάθε ανθελληνικό μίασμα και κάθε υποταγμένο νεοραγιά.
315 φοιτητές βροντοφώναξαν πως οι κομματικοί υπάλληλοι δεν έχουν θέση στην ΕΦΕΚ. 315 φοιτητές είπαν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της κατεχόμενης μας γης. 315 φοιτητές ψήφισαν ΕΛΛΑΔΑ και όχι κόμμα.
Ως ΕΚΦ ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον κάθε φοιτητή που στάθηκε περήφανα στο πλευρό μας. Ενάντια στη μιζέρια των κομμάτων υψώνουμε το λάβαρο του αγώνα ψηλά. Το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε κάθε εθνικό κάλεσμα, όπως πράττει εδώ και μισό αιώνα. Η αντίσταση στο ξεπούλημα της ΔΔΟ είναι άμεση ανάγκη για τη διαφύλαξη του Ελληνισμού στην Κύπρο.
Ενωμένοι και περήφανοι ας σταθούμε στις επάλξεις του Αγώνα, μέχρι την τελική δικαίωση. Μέχρι η Κύπρος μας να αγαλλιάσει ελεύθερη στην αγκαλιά της Μάνας Ελλάδας.

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Η ΕΦΕΚ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.