ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

17 Ιουνίου 2018: Ημέρα Πένθους-Έπεσαν οι υπογραφές στη Μεγάλη Πρέσπα!




Έπεσαν οι υπογραφές στην Πρέσπα για την κατάπτυστη συμφωνία του ονοματολογικού των Σκοπίων από τους υπουργούς Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων. Ταυτόχρονα όμως, έπεσαν και οι μάσκες των πρωταγωνιστών μίας από τις μεγαλύτερες εθνικές προδοσίες στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Η ανθελληνική κυβέρνηση Τσίπρα με την συναίνεση του μεγαλύτερου τυχοδιώκτη Καμμένου, παραχώρησε όνομα, υπόσταση, πολιτισμό και ιστορία σε ένα αμερικανικό μόρφωμα. Οι υπέρμαχοι του «ΝΑΤΟ, ΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» και του «ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ», είναι από σήμερα τα πιο αγαπητά παιδιά των Αμερικανών ιμπεριαλιστών. Ο παθιασμένος έρωτάς τους με την καρέκλα της εξουσίας, σκότωσε τα εφηβικά ιδανικά τους, και μαζί με αυτά την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού. Την ώρα που ο εθνομηδενιστής πρωθυπουργός από βήματος Βουλής αποκαλούσε πατριωτική τη συμφωνία, ο αγανακτισμένος λαός απαιτούσε την παραίτησή του στην Πλατεία Συντάγματος. Βροντοφώναζε πως η Μακεδονία είναι γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πως δεν πουλιέται σε κανέναν.

Και εκείνη τη στιγμή ανέλαβαν άλλοι. Έξω από τον «Ναό της Δημοκρατίας», οι ένστολοι, που ΔΥΣΤΥΧΩΣ έφεραν το εθνόσημο, με χημικά και ρόπαλα έστειλαν κόσμο στα νοσοκομεία. Αυτοί που ορκίστηκαν στο Σύνταγμα, μέσα σε λίγες ώρες θύμισαν υπαλλήλους αυταρχικού καθεστώτος. Οι αστυνομικοί του κράτους-πλάκα, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κάμψουν το πατριωτικό φρόνημα του λαού. Το ίδιο έκαναν και σήμερα στις Πρέσπες… ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ! Ο περήφανος ελληνικός λαός αντιστάθηκε και παρέμεινε εκεί για να διεκδικήσει τα δίκαια του Έθνους.

Το ολοκληρωτικό καθεστώς Τσίπρα έχει ταυτιστεί με τις μελανότερες σελίδες στο βιβλίο της ελληνικής ιστορίας. Σύντομα όμως, θα ξημερώσει η μέρα που ένα νέο Γουδή θα επαναληφθεί.

Μέγα Αλέξανδρε, Παύλο Μελά, Καπετάν Κώττα, Ίων Δραγούμη και λοιποί Μακεδονομάχοι, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.