ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Α' Γενική Συνέλευση Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας - 2/12/2018


Στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις αδιαπραγμάτευτες θέσεις του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ σχετικά με το Κυπριακό και τα φοιτητικά. Η πύρινη ιδεολογία του κινήματός μας έσβησε για τα καλά τις αδύναμες και εντεταλμένες θέσεις των κομματικών υπαλλήλων, οι οποίοι αρκέστηκαν σε μεγαλειώδη ψέματα μήπως και καλύψουν την γελοιότητά τους. Φαίνεται πως ο πανικός και η ανησυχία της προοδευτικής, της πρωτοπορίας και της αναγέννησης για την άνοδο του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Μπροστά στις προκλήσεις των θλιβερών ασυνειδήτων, οι ΔΡΑΣΙΤΕΣ έστειλαν το μήνυμα πως ο Σύλλογος της ΕΦΕΚ Αθήνας ανήκει στους Ελληνόψυχους φοιτητές και πως ο κάθε κομματικής απόχρωσης δειλός εντολοδόχος είναι ανεπιθύμητος.

Ο πόλεμος που προσπαθούν να κηρύξουν τα πιόνια των κομμάτων ενάντια στο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ είναι άνισος. Με τη λόγχη της αλήθειας μας να βρίσκεται πάνω στο όπλο της αυτονομίας μας εδώ και μισό αιώνα, δεν υπάρχει αμφιβολία ποιοι στο τέλος θα επικρατήσουν και ποιοι θα περπατούν με το κεφάλι σκυφτό!



Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.