ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δηλώσεις Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζ. Ζάεφ - 7/12/2018


Σε νέες προβοκατόρικες δηλώσεις προχώρησε ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ πρωθυπουργός Ζ. Ζάεφ ως προς την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών και το περιεχόμενό της. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει, «Είμαστε μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά και κανείς δεν θα το αμφισβητήσει αυτό ξανά». Επιπρόσθετα, ισχυρίζεται ότι «η ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας είναι μόνο ένας γεωγραφικός προσδιορισμός», ενώ προσπάθησε να υπερασπίσει την υπογραφή της εν λόγω συμφωνίας, καθώς «προστατεύει όσο ποτέ στο παρελθόν τη μακεδονική ταυτότητα και την μακεδονική γλώσσα».

Στην αντίπερα όχθη, ο πολιτικός “αρχηγός” της Ελλάδος Α. Τσίπρας, σε άρθρο του στην εφημερίδα Συντακτών αναφέρει: «H Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει τα κρίσιμα εθνικά της θέματα υπό το πρίσμα τρίτων δυνάμεων. Αντιμετωπίζουμε τα εθνικά μας θέματα και εργαζόμαστε για την επίλυσή τους, υπό το πρίσμα των εθνικών μας συμφερόντων και μόνο». Οι υποκριτικές και χωρίς αντίκρυσμα δηλώσεις του Αλέξη έγιναν την ίδια στιγμή που το Υπ. Παιδείας αποφάσισε την αφαίρεση του Μακεδονικού Αγώνα από τη Διδακτέα Ύλη της Ιστορίας 3ης Λυκείου «προκειμένου να ελαφρυνθεί η τσάντα του μαθητή και στο πλαίσιο της εκμάθησης των συγκεκριμένων κεφαλαίων στην τρίτη γυμνασίου». Προφανώς, τα εθνικά μας συμφέροντα δεν συμβαδίζουν με τη διδασκαλία της Ιστορικής Αλήθειας για τη Μακεδονία, τους αγώνες και τις θυσίες στις οποίες έπρεπε να προχωρήσει ο Ελληνικός λαός έως την Απελευθέρωση της Μακεδονίας μας από τους βαρβάρους.

Ως υγιώς σκεπτόμενοι νέοι, συνειδητά αποφασίσαμε να ταχθούμε στον Αγώνα υπέρ της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και του Έθνους. Στόχος μας η Αφύπνιση των μαζών κόντρα στις προσπάθειες χειραγώγησής των, από ηγέτες-μαριονέτες στα χέρια των παγκόσμιων “αφεντικών”. Όπως απέδειξε περίτρανα ο Ελληνικός λαός, με “μπροστάρη” την νεολαία, η Μακεδονία, η Κύπρος και η Β. Ήπειρος δεν πρόκειται να παραμείνουν, ούτε απροστάτευτες ούτε λησμονημένες. Στις αντιδημοκρατικές και προδοτικές σας πράξεις, απάντηση μας η Περήφανη Ελληνική ψυχή, την οποία μας κληροδότησαν Ήρωες όπως τον Λεωνίδα, τον Μ. Αλέξανδρο, τον Π. Μελά και τον Γ. Αυξεντίου. Η προσπάθεια των δωσιλογικών Ελλαδικών και Κυπριακών κυβερνήσεων να προκαλέσουν την περαιτέρω ιστορική λήθη στους ομοεθνείς μας, δεν θα ευοδωθεί. Ο καιρός της κρίσης ζυγώνει και ο κάθε προδότης θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, στον κυρίαρχο λαό και την Ιστορία.




Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.