ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στις 14 του Απρίλη, ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ!!!



Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,

Την Κυριακή 14/04/2013, θα κληθείς δια της ψήφου σου να δώσεις δύναμη και ώθηση στις ιδέες και τα πιστεύω σου. Το Δημοκρατικό δικαίωμα του Εκλέγειν, βασικότατη αρχή της Δημοκρατίας, είναι το μέσο για τον κάθε φοιτητή πολίτη, να εκφράσει τις απόψεις και τις θέσεις του. Την ευαρέσκεια του προς την εργατικότητα και την καθαρότητα των θέσεων κάποιας παράταξης, κάποιου κινήματος ή και αντιθέτως την δυσαρέσκεια του προς την απραξία των υπολοίπων.

Το 2013 ήταν χρονιά Προεδρικών εκλογών όπου οι κομματικές παρατάξεις είχαν γίνει επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων και των κομμάτων τους. Όλες οι φοιτητικές – κομματικές παρατάξεις της Αθήνας μεταμορφώθηκαν σε ψηφο-αλιευτικά με απώτερο σκοπό  την εύρεση ψήφων για τους υποψήφιους προέδρους τους, όσο και για τους κομματικούς επιχειρηματίες.

Στην εποχή της παγκόσμιας κρίσης η οποία βιώνουμε, η Κύπρος δεν πέρασε αλώβητη. Παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις του προέδρου της Δημοκρατίας, η Κύπρος μπήκε στον μηχανισμό στήριξης της Ευρώπης, με τους πιο άθλιους και καταστροφικούς όρους προς τον Έλληνα της Κύπρου. Η Κύπρος, μια οικονομικά αξιόπιστη χώρα προς τους ξένους επενδυτές, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα 2 βδομάδων κατάφερε να χάσει  κάθε είδους εμπιστοσύνης από τους ξένους και τους λιγοστούς συμμάχους που είχε, λόγο των πολλαπλών λανθασμένων χειρισμών του προέδρου και των τσιρακιών του, καθώς και των κάλπικων υποσχέσεων που δόθηκαν προεκλογικά για αποφυγή κουρέματος καταθέσεων.

Το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. , η μοναδική Αντιομοσπονδιακή, Αυτόνομη φωνή των Αθηνών κατέρχεται και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Σε μια εποχή καταρρακώσεως της Εθνικής μας συνείδησης, κατά την οποία οι πολιτικοί μας έχουν επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο πάρε – δώσε, ακολουθώντας πολιτικές που παραπαίουν. Σήμερα με την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Κύπρο, το Κυπριακό μας πρόβλημα έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα στην σκέψη του κόσμου.

Ένα παιχνίδι των ξεπουλημένων πολιτικών για να ξεχάσει ο Έλληνας της Κύπρου και να περάσουν το δικό τους σχέδιο, μια λύση ομοσπονδίας και όχι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ της Πατρίδας μας. Σε μια εποχή ομοιοτήτων, υπάρχει μια αξία, μια ιδέα που ξεχωρίζει. Μια ιδέα που τρυπάει τα αυτιά των προσκυνημένων πολιτικών.  Μια ιδέα που Αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Μια ιδέα αντίστασης στα προδοτικά σχέδια των εχθρών εκ των έσω.

Μια ιδέα, Ένα κίνημα, 45 χρόνια ιστορίας.

Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,

Σε καλούμε να πυκνώσεις τις τάξεις του ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. Όλοι μαζί να κρατήσουμε τον πυρσό της Λευτεριάς αναμμένο. Να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μακριά από κομματικούς παρεμβατισμούς.

Ελεύθεροι, Ανυπότακτοι, Αυτόνομοι.

Γύρνα την πλάτη στα ξεπουλημένα κόμματα. Ύψωσε μαζί μας ένα τείχος αντίστασης που θα φράξει τον δρόμο σε Εφιάλτες και Νενέκους. Όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε πως τούτη γη δεν πουλιέται.

Στις 14 Απριλίου,
Στέλνουμε το μήνυμα ότι η πατριωτική φωνή είναι εδώ και είναι τεράστια
Σπάζουμε τα κομματικά δεσμά.
Δίνουμε δύναμη στην ιδέα μας.
Επιλέγουμε ελεύθερα.
Ψηφίζουμε Αυτόνομα.

Στις 14 Απριλίου στηρίζουμε το ΔΡΑΣΙΣ –Κ.Ε.Σ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Παρακολουθήστε τις ομιλίες των εκπροσώπων μας στην Γενική Συνέλευση της Ε.Φ.Ε.Κ. μέσα από το κανάλι μας στο youtube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.