ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Το Παραλήρημα και η Επιστροφή της Χαμένης Έδρας


Την Κυριακή 7 Απριλίου διεξήχθη η καθιερωμένη Γ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας για τον καταρτισμό της εφορευτικής επιτροπής η οποία θα κληθεί να οδηγήσει τον σύλλογο στις επερχόμενες εκλογές την προσεχή Κυριακή 14 Απριλίου. Οι φοιτητές έδωσαν αυτή τη φορά ένα μήνυμα στους καρεκλοκενταύρους και τα τσιράκια των κομμάτων, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. όπου μετά από 11 χρόνια μια δεύτερη έδρα στη εφορευτική επιτροπή έγινε ενωτική. Οι φοιτητές μίλησαν και το κίνημα μας κέρδισε τη 2η έδρα στην εφορευτική δίνοντας το σύνθημα για την οριστική αποκομματικοποίηση του συλλόγου στις επερχόμενες εκλογές

Οι άλλοτε παντοδύναμες κομματικές παρατάξεις φαίνονται πλέον αποδυναμωμένες. Η φοιτητιώσα νεολαία ξύπνησε και τους έχει ήδη μαυρίσει. Πώς να μην το κάνει άλλωστε αφού τα κομματόσκυλα δεν έπεισαν με τις θέσεις τους στις ομιλίες στη Γ.Σ. Απέδειξαν άλλη μία φορά ότι λειτουργούν ψηφοθηρικά για τα αφεντικά τους. Ότι ο φοιτητής περνά και αυτός σε δεύτερη μοίρα. Ο αλληλοσκοτωμός μεταξύ τους δεν εξυπηρετεί τίποτε άλλο παρά το μάντρωμα στα καταγώγια τους.

Η μοναδική Αυτόνομη-Αντιομοσπονδιακή παράταξη, η μόνη που εκφράζει τη φωνή των φοιτητών μίλησε έξω από τα δόντια. Τους εξηγήσαμε πως άλλο να στηρίζουν τα κόμματα τους και άλλο να έχουν την ανέδυα να επιρρίπτουν ευθύνες δεξιά και αριστερά από τη στιγμή που είναι συνυπεύθυνοι. Ούτε να περνά από το νου τους η ομοσπονδοποίηση της ιερής μας πατρίδας. Η γη που κοιμίζει στα σπλάχνα της τόσους ήρωες ήταν, είναι και θα παραμείνει αναπόσπαστο μέρος της Ελλάδας.

Το αντιομοσπονδιακό ποτάμι που ξεκίνησε από τη Λευκωσία πλημύρισε τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα έρχεται να παρασύρει και κάθε εθνοπροδότη στην Αθήνα.

Στις 14 του Απρίλη σε καλούμε να πυκνώσεις τις τάξεις του ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. Δείξε σε κάθε ανθέλληνα πολιτικό και στα συνάφεια τους πως:

«Η μεγαλοσύνη στα έθνη δεν μετριέται με το στέμμα, με τις καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα»

Στις 14 του Απρίλη έχεις επιλογή.

Σπάσε τα κομματικά δεσμά.

Ψήφισε ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.