ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

"ΑΚΕΛ, ΑΚΕΛ, οι κλέφτες σου λαέ"


Αναρωτιόμαστε καμιά φορά για πόσο χαμηλή νοημοσύνη θεωρεί το ΑΚΕΛ ότι έχει ο κυπριακός Ελληνισμός. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθήσαμε τη σύλληψη 3 στελεχών του κατά τα άλλα «φιλολαϊκού» κόμματος για παράνομες αγοραπωλησίες οικοπέδων στη Δρομολαξιά. Τα χρήματα της εν λόγω παράνομης δραστηριότητας χρησιμοποιήθηκαν για να γεμίσουν τα ήδη γεμάτα ταμεία του ΑΚΕΛ και για την κάλυψη δανείων στελεχών τους. Τις ίδιες μέρες πόρισμα για την εύθηνη της οικονομικής κρίσης δακτυλοδείχνει ως κύριο υπαίτιο τον Δημήτρη Χριστόφια. Κατά την καταστροφική πενταετία της διακυβέρνησης ΑΚΕΛ  σπαταλήθηκαν υπέρογκα ποσά σε μίζες και χορηγήσεις σε ΠΕΟ, Ομόνοια, ΕΔΟΝ, Προοδευτική, και τα λοιπά παρακλάδια του κόμματος της αριστεράς.

 Ο Γ.Γ του κόμματος Άντρος Κυπριανού όμως παίζει με την νοημοσύνη μας αναφέροντας πως τόσο η ερευνητική επιτροπή για το σκάνδαλο αγοραπωλησίας οικοπέδων, όσο και το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής, είναι παράνομα. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και ‘σεις κρυφό καμάρι κύριε Άντρο. Ο κυπριακός Ελληνισμός χρόνια τώρα παρακολουθεί τις κινήσεις του ΑΚΕΛ και δεν χρειαζόταν το πόρισμα για να καταλάβει ποιος ήταν ο ένοχος.

Δεν ήταν το ΑΚΕΛ που υπερπλήρωσε το δημόσιο βολεύοντας άτομα που πρόσκεινται στο κόμμα; Δεν ήταν το κόμμα σας που ένα μήνα πριν τις εκλογές και ενώ το ΔΝΤ (το οποίο εσείς καλέσατε) ήταν προ των πυλών έδωσε κρατικές χορηγίες σε παρακλάδια του; Δεν ήταν οι εγκληματικοί χειρισμοί του Δημήτρη Χριστόφια που οδήγησαν στην έκρηξη στο Μαρί προκαλώντας ζημιές εκατομμυρίων και στοιχίζοντας την ζωή σε 13 αθώες ψυχές.

Δεν φτάνει η εθνοπροδοτική σας πολιτική και η εμμονή σας σε λύσεις-εκτρώματα τύπου ΔΔΟ έχετε αφαιμάξει οικονομικά και το κράτος κ. Κυπριανού. Η φυλακή για σας και το σινάφι σας είναι το λιγότερο που σας αξίζει.

Σε άλλα κράτη τέτοιες ενέργειες αποδίδονται στην μαφία. Δυστυχώς στην Κύπρο η μαφία έχει φωλιάσει στα κόμματα και σε κυβερνητικά γραφεία. Ο Αλ Καπόνε καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή για να φυλακιστεί. Αφού κύριοι είστε υπεράνω νόμου για ξεπούλημα πατρίδας ίσως αυτή να είναι η αρχή για την εξάρθρωση της μαφιόζικης σπείρας που ονομάζεται ΑΚΕΛ.     



Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.