ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δεν θα πληρώσουμε τα δικά σας εγκλήματα

Η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ –Κ.Ε.Σ. δηλώνει τη δυσαρέσκεια της για την ανακοίνωση της Κ.Κ.Φ.Α Προοδευτικής όσο αφορά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας. Διαβάσαμε στην ανακοίνωση για μια πρωτοβουλία οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου όπου οι συνάδελφοι καλούν τους φοιτητές σε έρανο. Οι «φοιτητοπατέρες» της Προοδευτικής κατηγορούν επίσης το κίνημά μας πως απέχει από την προσπάθεια διάσωσης της Ε.Φ.Ε.Κ.

 Αυτό που προφανώς ξέχασαν να αναφέρουν οι συνάδελφοι είναι πως οι συνεδρίες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει λόγω επιστολής που απέστειλε η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ –Κ.Ε.Σ. στις υπόλοιπες παρατάξεις καλώντας τους να συνεργαστούν. Για πάνω από 100 μέρες ο σύλλογος ήταν κλειστός αλλά αφότου στείλαμε την επιστολή ξαφνικά Πρωτοπορία – Προοδευτική ανέλαβαν «πρωτοβουλίες» για τη διεξαγωγή τακτικών συνεδριάσεων.
 
  Οι συνάδελφοι της Προοδευτικής στο δριμύ κατηγορώ τους ξέχασαν επίσης να αναφέρουν ή να αναρτήσουν και την δική μας τοποθέτηση στο θέμα οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου.  Ο λόγος που απέχαμε στην ψηφοφορία για την πρόταση σας τσιράκια του «φιλολαϊκού» ΑΚΕΛ είναι ότι ο φοιτητής δεν φταίει για να πληρώνει τους δικούς σας εγκληματικούς χειρισμούς. Κανένας φοιτητής δεν είναι υπόχρεος να πληρώσει ούτε και ένα ευρώ για να σώσει την Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας για της οποίας την οικονομική κατάντια υπαίτιος είναι οι παρατάξεις Πρωτοπορίας και  Προοδευτικής που τόσα χρόνια βρίσκονταν στο πηδάλιο του συλλόγου.

  Χρόνια τώρα η Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ ζητούσε επανειλημμένα τον απεγκλωβισμό της Ε.Φ.Ε.Κ. από την κομματοκρατούμενη Π.Ο.Φ.Ε.Ν. Προειδοποιήσαμε άπειρες φορές πως οι καρεκλοκένταυροι της Π.Ο.Φ.Ε.Ν. δεν πρόκειται να σταθούν στο πλευρό του φοιτητή. Τώρα που σας γύρισαν την πλάτη ζητάτε από τη φοιτητική κοινότητα να βγάλει το φίδι από την τρύπα;

  Ίσως οι συνάδελφοι του ΑΚΕΛ βολεμένοι στις δερμάτινες καρέκλες του κόμματος τους δεν πρόσεξαν πως η οικονομική εξαθλίωση που βασανίζει την Ε.Φ.Ε.Κ.,  μαστίζει και τους φοιτητές και την ευρύτερη κοινωνία γενικότερα και είναι αποτέλεσμα της δίκης τους καταστροφικής διακυβέρνησης. Την επόμενη φορά λοιπόν συνάδελφοι που θα εκδώσετε ανακοίνωση ως άλλοι σωτήρες κάντε πρώτα την αυτοκριτική σας. Ή τουλάχιστον δηλώστε όλη την αλήθεια.


Παραθέτουμε παρακάτω την τοποθέτηση μας στα πρακτικά της Ε.Φ.Ε.Κ. όπως και την επιστολή στους προέδρους των άλλων παρατάξεων γιατί εμείς συνάδελφοι  δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε.
Verba volant, scripta manent ή αλλιώς «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν» κύριοι της Προοδευτικής.     




Ο σύνδεσμος παρακάτω παραπέμπει στην επιστολή που έχει αποσταλεί στις άλλες παρατάξεις για την έναρξη συνεδριάσεων της Ε.Φ.Ε.Κ Αθήνας
  

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.