ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ξύπνα καημένε μου ραγιά και μάθε τον εχθρό σου




«Κατεβάζουν την σημαία μέσα από το στρατόπεδο και ο στρατός δεν βγάζει άχνα, οι αξιωματικοί δεν βγάζουν άχνα, οι διοικητές δεν βγάζουν άχνα. Εκείνη η σημαία είναι η τιμή των Τούρκων. Εκείνη τη σημαία ένας Ε/κ προσπάθησε να την κατεβάσει και τον έριξαν με μια μόνο σφαίρα. Έπρεπε οι Τούρκοι στρατιώτες να ρίξουν με μια σφαίρα και σ' εκείνο το κάθαρμα που κατέβασε την τουρκική σημαία στο Ντιγιάρμπακιρ», είπε ο ακροδεξιός βουλευτής της Τουρκίας, Αχμέτ Ντουράν Μπουλούτ, με αφορμή ένα περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ επεισοδίων στρατού και διαδηλωτών, όταν ένας μαθητής κατέβασε την τούρκικη σημαία από στρατόπεδο της τούρκικης αεροπορίας. 



Ο Τούρκος βάρβαρος 18 χρόνια μετά την απάνθρωπη δολοφονία των ηρώων μας Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού και 40 ολόκληρα χρόνια συνεχιζόμενης παράνομης κατοχής της μισής μας πατρίδας μας υπενθυμίζει πως παραμένει αμετανόητος για τα εγκλήματα που διέπραξε ενάντια στον Ελληνισμό της Κύπρου και διατυμπανίζει πως η Τουρκία ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας αδίσταχτος πολέμιος του Ελληνικού Έθνους. 


Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. για ακόμη μία φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τον βάρβαρο λαό που έχουμε στην απέναντί μας. Με την κάθε αφορμή μας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο που μετατρέπεται σε λύκο έτοιμο να κατασπαράξει καθετί ελληνικό. Ενάντια σ' αυτούς θα πρέπει να αγωνιστούμε. Σ' αυτή την βάρβαρη μισαλλόδοξη πολιτική. 



Καλούμε την πολιτική ηγεσία του τόπου μας όπως δράσει άμεσα και καταδικάσει τις εν λόγω δηλώσεις και κατανοήσει επιτέλους πως απέναντί της έχει ένα εχθρό που αντί για ιστορία έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Πριν από λίγο καιρό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέρριψε ευθύνες στον Ελληνικό «Εθνικισμό» φορώντας τις καλοφτιαγμένες παρωπίδες των ξένων συμφερόντων. Τώρα ας σταθεί στο ανάστημά του και να προκαλέσει την Τουρκία να ανακαλέσει! Θεωρούμε ανεπίτρεπτο και εξευτελιστικό για την ιστορία του Ελληνισμού της Κύπρου την ίδια στιγμή που ο Τούρκος κατακτητής όχι μόνο κατέχει παράνομα το 37% του νησιού μας αλλά δηλώνει αμετανόητος για τα εγκλήματα που διέπραξε (και όπως φαίνεται είναι πρόθυμος να τα ξαναπράξει), να συνεχίζονται οι επαναπροσεγγιστικές εκδηλώσεις (τραπεζώματα, καφεδάκια κτλ) αλλά και οι συνομιλίες με τον ψευδοπρωθυπουργό.


Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.