ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδος γεια σου!




Ελλάδα μία λέξη που από μόνη της λέει αλλά και σημαίνει πάρα πολλά… Η ιστορία το έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει το ελληνικό μεγαλείο. Μέσα στα τόσα θαύματα που έχει κάνει αυτός ο περήφανος λαός, έρχεται να προστεθεί και το κομμάτι του αθλητισμού. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε; Τα παραδείγματα πολλά!! Να πρωτοθυμηθούμε την Εθνική Ελλάδος στην καλαθόσφαιρα που να νικάει στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με παλικαρίσιο τρόπο, την τότε υπερδύναμη του ευρωπαϊκού χάρτη Σοβιετική Ένωση. Να θυμηθούμε τις στιγμές συγκίνησης από τον μεγάλο Πύρρο Δήμα όταν σήκωνε στις πλάτες του ένα Έθνος και στην συνέχεια να αποθεώνεται από τους αντιπάλους του στους ολυμπιακούς του 1996 στην Ατλάντα, όταν και πήρε το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και μετέπειτα στους ολυμπιακούς του 2000 στο Σίδνεϊ για τρίτη.

Μετά από τόσες και τόσες επιτυχίες  σε διάφορα αθλήματα ήρθε και η σειρά του ποδοσφαίρου, με το απρόσμενο όχι μόνο ανά το παγκόσμιο, αλλά και για εμάς τους ίδιους τους Έλληνες που δεν μπορούσαμε καν να το φανταστούμε γεγονός. Φυσικά μιλάμε για το ΕΠΟΣ του 2004 όπου η Εθνική Ελλάδος  με έναν τρόπο που μόνο αυτή ξέρει, άφησε όλη την Ευρώπη ξερή παίρνοντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νικώντας μεγαθήρια του αθλήματος όπως Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. Έτσι και τώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ενώ όλος ο Πλανήτης έχει ξεγραμμένη την Ελλάδα (όπως πάντα) έρχεται ο Έλληνας, να αποδείξει το αντίθετο, να καταθέσει ΨΥΧΗ (αυτός ο τρόπος που μόνο αυτός ξέρει)  και να προκριθεί παλικαρίσια στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Πλέον είμαστε στους 16, έχουμε αποδείξει πως αξίζουμε να είμαστε εκεί και πλέον, μπορούμε να ελπίζουμε  για ένα ακόμα μεγάλο θαύμα, για ακόμα μία κατάθεση ΨΥΧΗΣ. Πάμε ΕΛΛΑΔΑΡΑ μου(!!!) κάνε για ακόμη μια φορά τον Λαό σου να νοιώσει περήφανος που είναι Έλληνας, γιατί σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!ήης﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽αλεελλπιξρμεελλπιολλά;; Η ιστορία το έχει δείξει

Κωνσταντίνος Σαββίδης
Οικονομικό
1ο έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.