ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

2014 και η κοροϊδία συνεχίζεται..


2004 η πρώτη απόπειρα καταστροφής του ελληνικού λαού… 2014 και το παιχνίδι ακόμα συνεχίζεται… Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μέρα που οι πολιτικοί μας "ηγέτες" αποφάσισαν να βάλουν μπρος το σχέδιο για την καταστροφή του Eλληνισμού ή αλλιώς το "σχέδιο Ανάν". 24η Απριλίου 2004, για κάποιους μια απλή ημερομηνία, για άλλους η σωτηρία του Eλληνισμού. Για εμάς, η μέρα που οι 'Ελληνες της Κύπρου καταψηφίζουν το σχέδιο Ανάν, ξεμπροστιάζουν τα συμφέροντα των τότε "ηγετών" μας και αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι η ελληνική ψυχή δεν πεθαίνει, με τη συντριπτική πλειοψηφία του 76% να λέει ΟΧΙ στην παράδοση του νησιού μας στον κατακτητή.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ΚΑΠΟΙΑ από τα στοιχεία που απάρτιζαν το σχέδιο Ανάν το οποίο ήταν βασισμένο στη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ήταν τα ακόλουθα:

- Εκ περιτροπής προεδρία: Το Προεδρικό Συμβούλιο θα αποτελείται από έξι μέλη: τέσσερα από το Eλληνοκυπριακό κράτος και δύο από το τουρκοκυπριακό κράτος. Κάθε 10 μήνες θα εναλλάσσονται στην προεδρία του κράτους τα μέλη του Προεδρικού Συμβουλίου.

- Στη σύνθεση της δημόσιας υπηρεσίας θα πρέπει τουλάχιστον το 33,3% των δημοσίων υπαλλήλων να είναι τουρκοκύπριοι και την ομοσπονδιακή αστυνομία θα αποτελεί ίσος αριθμός ατόμων από το κάθε κράτος.
- ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ μετά την εφαρμογή του σχεδίου, οι πρόσφυγες ηλικίας άνω των 65 ετών θα δικαιούνται να επιστρέψουν στα χωριά τους.
- Ο Eλληνοκυπριακός πληθυσμός σε ένα χωριό δεν θα πρέπει να υπερβαίνει του τουρκοκυπριακού πληθυσμού κατά:
            7% μεταξύ 7ου-10ου έτους από τη λύση
            14% μεταξύ 11ου-15ου έτους από τη λύση
            και 21% μετά το 15ο έτος από τη λύση

- To τουρκοκυπριακό κράτος θα πρέπει να περιορίσει, χωρίς διακρίσεις, τη διαμονή  Ελληνοκυπρίων πολιτών, μέχρι την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Κάποιος Ελληνοκύπριος που είναι εγκατεστημένος στο Ελληνοκυπριακό κράτος δεν θα μπορεί να διαμείνει στο τουρκοκυπριακό για περισσότερες από τρεις διανυκτερεύσεις την εβδομάδα.

-  Νέα σημαία, νέος εθνικός ύμνος του ομοσπονδιακού κράτους, υποστολή της σημαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και ένταξη τουρκικών εορτών στο κράτος μας.

- Η Βρετανία θα παραμείνει εγγυήτρια δύναμη αφού θα εξακολουθεί να ισχύει η Συνθήκη Εγγυήσεως και θα διατηρεί στρατιωτικές βάσεις. Η Κυβέρνηση της Βρετανίας θα οριοθετήσει περιοχή χωρικών υδάτων στα οποία δεν θα έχει δικαιώματα η Κύπρος.

- Φιλικές σχέσεις με Τουρκία και υποστήριξη της ένταξης της στην Ε.Ε από την Κύπρο.
-Παραμονή τουλάχιστον 6000 ανδρών του τουρκικού στρατού στο τουρκοκυπριακό κράτος.

Φθάνουμε στο 2014 και η κοροϊδία συνεχίζεται. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Ανα(ν)στασιάδης προβάλλει το χάρτη-πρόταση σύμφωνα με τον οποίο μόνο το 25% του εδάφους αφήνει η ελληνοκυπριακή πλευρά για την τουρκοκυπριακή, αντί του 29% που παραχωρούσε το σχέδιο Ανάν. Σύμφωνα με τον χάρτη αυτό, ένα χάρτη που μοιάζει με εκείνον που συζήτησαν το 1977 ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, οι περιοχές που διεκδικεί η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι οι ακόλουθες: Μόρφου, Βαρώσια, Λέυκα, Ριζοκάρπασο, Κυθραία, Λιμνιά, Άγιος Σέργιος, Γιαλούσα, Μπογάζι, Γαληνόπορνη, Λεονάρισσο, Συριανοχώρι, Πυρόι, Βατυλί, Αγκαστίνα, μισή Λευκωσία, νότια Μεσαορία και μισή Αμμόχωστο.

Για ποια μισή Αμμόχωστο μας μιλάτε "κύριε" Ανα(ν)στασιάδη και για ποια μείωση κατά 4%; Πότε θα σταματήσετε επιτέλους να παίζετε με τη νοημοσύνη μας; Λέτε πως υποστηρίζετε τον Eλληνισμό της Κύπρου και ταυτόχρονα δέχεστε να σας λέει στα μούτρα σας ο "κύριος" Έρογλου: "Διερωτούμαι πού θα μείνουμε εμείς αν δώσουμε τα εδάφη που ζητούν. Τα εδάφη που θέλουν είναι πολλά". Σας κάνουν ό,τι θέλουν και τους αφήνετε. Τους δίνετε την Κύπρο απλόχερα σαν να είναι παιχνίδι. Σαν να μην είναι δική μας. Μέχρι πότε θα ξεπουλάτε τον Ελληνισμό; Με ποιο δικαίωμα παραδίδετε στους φονιάδες το χώμα που πότισαν με το αίμα τους οι ήρωές μας; Ε λοιπόν, η απάντηση μας θα είναι και πάλι ΟΧΙ. Δεν θέλουμε το 25% , το 30% , το 50% , το 99% των περιοχών μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ 100%. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επιστροφή ΟΛΩΝ των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, την εκδίωξη ΟΛΩΝ των εποίκων, την αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων, την ελευθερία της ιδιοκτησίας, εγκατάστασης και διακίνησης για όλους τους πολίτες και την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων.

Πώς μπορείτε να συζητάτε για τέτοιες γελοίες λύσεις; Μήπως τελικά πρέπει να βγάλετε τη μάσκα και να γίνετε "ηγέτης" της άλλης πλευράς "κύριε" Ανα(ν)στασιάδη; Γιατί εσείς μπορείτε να μην έχετε ελληνική ψυχή αλλά εμείς έχουμε και δεν θα καταφέρετε να την ξεγελάσετε και να την ξευτιλίσετε. Θα μας βρίσκετε μπροστά σας σε κάθε προδοτικό σας σχέδιο. Όπως το 2004, έτσι και πάντοτε το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ θα αντιτίθεται σε κάθε ομοσπονδιακή λύση. Η μόνη λύση που θα δεχτούμε είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Και αν μπορείτε, δείτε στα μάτια τον ΠΡΟΣΦΥΓΑ και πείτε του ότι θα έχει δική του τη μισή Αμμόχωστο και θα πηγαίνει στην άλλη μισή ως τουρίστας… Δείτε στα μάτια τον ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ και πείτε του ότι δεν θα ζήσει για να δει την απελευθέρωση παρά μόνο ανούσιες μειώσεις στα εδάφη που παραδίδουμε στον κατακτητή… Δείτε στα μάτια τη ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ και πείτε της ότι θα μένει για το υπόλοιπο της ζωής της δίπλα-δίπλα με τον υπαίτιο για τον χαμό του γιου της...

Αρκετά "κύριε" Ανα(ν)στασιάδη, γιατί όσο εσείς ξεπουλάτε την Κύπρο μας στους φίλους σας εμείς θα αυξανόμαστε… Δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες ελληνικές ψυχές, θα σταθούμε ξανά μπροστά σας ξεμπροστιάζοντας σας και σώζοντας για ακόμα μια φορά τον τόπο μας από τους φονιάδες των προγόνων μας αλλά και από τους φίλους τους… Εσάς… Δέκα χρόνια τώρα το λέμε και τρίζουν οι τάφοι των προγόνων μας, και θα συνεχίσουμε να το λέμε ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Ρεβέκκα Καλλή
ΕΜΠ - ΗΜΜΥ
2ο Έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.