ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΨΕΥΔΕΣΤΕ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!!


Συμφοιτητή/τρια για ακόμη μια φορά το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. βομβαρδίζεται από τα ψέματα των κομματικών παρατάξεων και αυτή τη φορά σειρά είχε η ΦΠΚ Πρωτοπορία η οποία για ακόμη μια φορά έπραξε αυτό που έμαθε να πράττει από την 1η μέρα ίδρυσής της, να ψεύδεται.! Για εμάς όμως το να λένε ψέματα είναι «υπέροχο» πράγμα επειδή οδηγεί τον φοιτητή στην αλήθεια. Και εμείς την αλήθεια δεν την λέμε… την αποδεικνύουμε!
Στην πρόσφατη έκτακτη συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας όλες οι παρατάξεις τοποθέτησαν τις προτάσεις τους σχετικά με την αντικατοχική πορεία διαμαρτυρίας κατά του ψευδοκράτους. Λόγω της κατανομής των εδρών πέρασαν σε 2ο γύρο οι προτάσεις της Πρωτοπορίας και της Προοδευτικής όπου το ΔΡΑΣΙΣ κράτησε αποχή καθώς διαφωνούσε τόσο με την παράταξη του ΔΗΣΥ όσο και με την παράταξη του ΑΚΕΛ.
Η Πρωτοπορία σε τοποθέτηση της μας κατηγόρησε για αντιγραφή και μας κάλεσε να απαντήσουμε σε τι διαφωνούμε με την πρόταση που κατέθεσε. Εμείς όπως συνηθίζουμε, της απαντήσαμε και ζητήσαμε να μας πει αν και σε τι διαφωνεί με τη δική μας πρόταση: 



Για ακόμη μια φορά όμως απάντηση δώσαμε, ερώτηση κάναμε, απάντηση δεν λάβαμε! Αντιθέτως μας κατηγόρησαν πως δεν επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί αντικατοχική πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους. Τότε εμείς τους ξεκαθαρίσαμε για ακόμη μια φορά πως το ΔΡΑΣΙΣ θα κάνει αντικατοχική πορεία όπως συνηθίζει κάθε χρόνο και τους ζητήσαμε ξανά να μας πουν σε τι διαφωνούν με την πρόταση του ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. και αν δεν διαφωνούν, τους προτείναμε να επανακαταθέσουν την δική μας πρόταση έτσι ώστε να γίνει μια συλλογική πορεία.  


Για ακόμη μια φορά όμως άκρα του τάφου σιωπή. Οι συνάδελφοι της Πρωτοπορίας δεν μας απάντησαν ούτε καν προφορικά. 

Στη συνέχεια με τη σειρά της η κάθε παράταξη επανακατέθεσε τις ίδιες προτάσεις με το ίδιο αποτέλεσμα. Τέλος αφού πέρασε η πιο κάτω πρόταση της Αναγέννησης την οποία στήριξε η Πρωτοπορία, ξεκίνησε ξανά η λασπολογία εναντίον του ΔΡΑΣΙΣ με την Πρωτοπορία να επικαλείται το γεγονός της παραβίασης των κυρίαρχων δικαιωμάτων της πατρίδας μας και να μας κατηγορεί για δήθεν αποχή και για σιγοψυθιρίσματα από τον καναπέ.


Και για ακόμη μια φορά τους απαντήσαμε όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται :


Συμφοιτητή/τρια, τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν. Ως ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. θα είμαστε πάντα εδώ να λέμε την αλήθεια. Το κάθε τους ψέμα, είναι μια σφαίρα στο όπλο μας ενάντια στο κομματικό κατεστημένο. Είμαστε αυτοί που έμαθαν να μην γυρίζουν τις πλάτες τους στο μέλλον. Είμαστε αυτοί που έμαθαν να γυρίζουν τις πλάτες τους στα κομματικά συμφέροντα και να βλέπουν κατάματα με καθαρή συνείδηση τον Πενταδάκτυλο.

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.