ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!!!

 

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίηση μας σχετικά με τα  τελευταία αποτελέσματα των ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ – ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ παρατάξεων στις  τοπικές φοιτητικές ενώσεις!

Μετά από την άνοδο της αντιομοσπονδιακής φωνής και στις 4 εκλογικές αναμετρήσεις,  μπορούμε να πούμε με μεγάλη ικανοποίηση πως η κομματοκρατία ηττήθηκε! Οι φοιτητές έδωσαν μια μεγάλη σφαλιάρα στο κομματικό κατεστημένο και απαξίωσαν την μέχρι τώρα πολιτική των κομμάτων!

Μετά από:
-το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της Α.Φ.Κ. Νίκης στο ΤΕ.ΠΑ.Κ. με τους 153 ψήφους, 11,8% και 2 έδρες στην ΦΕΤΕΠΑΚ,
-την άνοδο της Ανεξάρτητης Φοιτητικής ΈΠΑΛξης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με 251 ψήφους, 7,78% και 2 έδρες στην ΦΕΠΑΝ και
-την άνοδο της Α.Φ.Κ. Τόλμης Ιωαννίνων, με 50 ψήφους, 17,9% και 1 έδρα στον Σ.Κ.Φ.Σ.Ι
σειρά είχε το ηχηρότατο μήνυμα από την Θεσσαλονίκη και την ΠΕΟΦ με 158 ψήφοι, 27,72% και 3 έδρες στην ΕΦΕΚ Θεσσαλονίκης!

Η συνέχεια προδιαγράφεται για την Αθήνα, όπου στις 17 Μαΐου ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. καλούμαστε να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία και να διατρανώσουμε το ξεκάθαρο μήνυμα αφύπνισης των φοιτητών! Ο πήχης είναι ήδη ψηλά! Το μήνυμα είναι ήδη ηχηρό. Με το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. ακόμα πιο ψηλά, το μήνυμα θα είναι εκκωφαντικό. Ο αγώνας για αφύπνιση των συμφοιτητών μας μακριά από τις κομματικές γραμμές και τις υποδείξεις, θα πετύχει μόνο με την στήριξη των φοιτητών, των αυτόνομων-ελεύθερων φοιτητών. Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. λοιπόν, καλούμε τον κάθε υγειές σκεπτόμενο φοιτητή να γυρίσει την πλάτη του στις κομματικές νεολαίες και να συμπορευτεί μαζί μας στην ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και μαζί να στείλουμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα αφήσουμε την τύχη της πατρίδας μας στα χέρια τους.


Απευθύνουμε επίσης κάλεσμα για την καθιερωμένη λαμπαδηφορία που πραγματοποιεί το κίνημα μας, με αφορμή την επέτειο της 1ης Απριλίου και της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ. Για εμάς ο αγώνας αυτός δεν τελείωσε ποτέ. Ο όρκος των Ηρώων μας για Απελευθέρωση και Ένωση με την μάνα Ελλάδα δεν ξεχάστηκε και δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί!  Σε καλούμε λοιπόν με την παρουσία σου στην πορεία να τιμήσεις αυτούς που τους χρωστάμε όσα έχουμε στην ζωή μας, δείχνοντας έτσι πως 60 χρόνια μετά, ο αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Η λαμπαδηφορία θα πραγματοποιηθεί στις 31 του μήνα όπου θα ξεκινήσει από το οίκημα μας στη Ζωγράφου μέχρι τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπου στις 12 το βράδυ θα ψάλουμε «Ήταν 1η Απριλίου» και τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΠΕΡΗΦΑΝΑ – ΑΥΤΟΝΟΜΑ- ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.