ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Το μπαρμπαρός φεύγει...ο βάρβαρος μένει...


Ακιντζί ή Έρογλου; Σιμπέρ ή Οζερσάι; Δυστυχώς όλες οι εφημερίδες και τα κανάλια τόσο της Κύπρου όσο και παγκοσμίως μας δείχνουν οτι οι παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα είναι πιο σημαντικές από το αιώνιο πρόβλημα της Κύπρου. Άρθρα και δελτία τύπου αναρτώνται καθημερινά στο διαδίκτυο με σκοπό τι; Να μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας! Να μας ρωτάνε έμμεσα ποιος από τους παραπάνω βαρβάρους είναι καλύτερος στο να πάρει και το άλλο κομμάτι της Κύπρου που μας έχει απομείνει. Τι κι αν ο Έρογλου πήρε το 28,65% , τι κι αν ο Ακιντζί πήρε το 26,5%. “Κύριοι”, το μόνο ποσοστό που μας ενδιαφέρει είναι το 37% της Κύπρου που βρίσκεται υπό την κατοχή αυτών που θεωρούν οτι έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιούν παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, αυτών που κανένας υγιής Έλληνας δεν αναγνωρίζει.

Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι για εμάς δεν έχει διαφορά ποιος θα είναι ο επόμενος ψευδοπρωθυπουργός; Διαφορά έχει για αυτούς που αναγνωρίζουν το παράνομο ψευδοκράτος. Διαφορά έχει για αυτούς που μας ξεπουλούν σε συζητήσεις μαζί τους. Γι’ αυτούς που κάθε πρωί φοράνε το κουστούμι τους και οδεύονται στα μεγάλα τραπέζια περιμένοντας πως και πως να μας φέρουν το επόμενο σχέδιο “τύπου Ανάν”. Γι’ αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αποχώρηση του Μπαρμπαρός σημαίνει την υποχώρηση της Τουρκίας.

“Κύριοι με τα κουστούμια”, εσείς που αναγνωρίζετε όλους αυτούς τους εγκληματίες και συζητάτε καθημερινά μαζί τους, πριν μας φέρετε το επόμενο προδοτικό σας σχέδιο καλά θα κάνετε να θυμηθείτε τους αγνοούμενους, τους πρόσφυγες, τους εγκλωβισμένους, τον Ισαάκ και το Σολωμό, τους ήρωες μας. Αυτούς που αγωνίστηκαν για να διώξουν τους φίλους σας που τώρα βρίσκονται στα σπίτια μας και ετοιμάζονται να βγάλουν τον επόμενο ψευδοηγέτη τους. Ακούσαμε για έναρξη των συνομιλιών ή καλύτερα έναρξη προδοτικών σχεδίων. Ο σκοπός τους; Όπως πάντα καταστροφικός. Και όσον αφορά το Μπαρμπαρός ποιον προσπαθείτε να κοροϊδέψετε; Τόσο καιρό αλώνιζε στα χωρικά μας ύδατα, και τώρα που πήρε αυτό που ήθελε έφυγε; Αν νομίζετε πως αυτό θα το εκλάβουμε ως υποχώρηση είσαστε γελασμένοι.

Σταματάτε επιτέλους να μας ρίχνετε στάχτη στα μάτια! Και πάρτε και εσείς και οι φίλοι σας από ένα Μπαρμπαρός και φύγετε από το νησί μας! Να μπορέσουμε επιτέλους να πάμε στα σπίτια μας! Πάνε χρόνια τώρα που προσπαθείτε να μας πείσετε μέσα από τα επαναπροσεγγιστικά και προδοτικά σας σχέδια ότι η ελληνοτουρκική φιλία υφίσταται. ΟΧΙ “Κύριοι”, όσο υπάρχουν ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, όσο υπάρχουν ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, όσο υπάρχουν ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, και κυρίως ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΑΣΙΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ όλα τα σχέδια σας θα είναι αδιέξοδα, και τις φιλίες σας κρατήστε τες στα τραπέζια σας. Γιατί εσείς μπορεί να ξεχάσατε, εμείς όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ και ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ σε κανένα βάρβαρο κατακτητή! Και αφού ξεχάσατε τους βιασμούς, τους σκοτωμούς και το βεβήλωμα του τόπου μας από αυτούς που μας λέτε ότι είναι φίλοι μας, να θυμάστε τουλάχιστον αυτό...ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ...ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με γραμμένο στην καρδιά μας με το αίμα των ηρώων μας το “ΤΟΥΡΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ” θα πάρουμε πίσω όλα αυτά που δικαιωματικά μας ανήκουν! Και όταν λέμε ΟΛΑ εννοούμε ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ!

Ρεβέκκα Καλλή
ΕΜΠ - ΗΜΜΥ
2ο Έτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.