ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ακόμη ζεις στον δικό σου κόσμο!

 


Όσο και να προσπαθούμε να τον ξεχάσουμε, οι πληγές που άφησε στο πέρασμα του είναι απούλωτες. Μάλιστα, φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να επανέρχεται με άτοπες δηλώσεις προσπαθώντας να πείσει πως η διακυβέρνηση του ήταν υπόδειγμα! Στην πραγματικότητα, το μόνο που επιτυγχάνει είναι να μας προκαλέσει περισσότερη αηδία, αλλά και συνάμα, απορία αν πράγματι κι ο ίδιος πιστεύει τα όσα λέει, ή αν απλώς προσπαθεί να περισώσει την υστεροφημία του!

Σε συνέντευξη του στον τύπο, μίλησε για τις συνομιλίες Αναστασιάδη με τους ψευδοηγέτες, σημειώνοντας πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την λύση του κυπριακού. Επεσήμανε, ακόμη, πώς η παράνομη εκλογή Ακιντζί, στην «ηγεσία» του κατοχικού καθεστώτος είναι θετική και ευτυχής συγκυρία και αυτό επειδή ο εν λόγω ψευδοηγέτης διαθέτει κυπριακή συνείδηση!

Όσο για τα θέματα οικονομίας, ως ο πλέον ειδικός δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί και να αναφέρει συνάμα πως η εξέλιξη των γεγονότων τον δικαίωσε καθώς «την οικονομία την κατέστρεψαν οι τραπεζίτες, ο  Αναστασιάδης, ο Αβέρωφ, ο Νικόλας και ο Ορφανίδης». Τα δρώμενα προσθέτει, όχι απλώς τον δικαίωσαν αλλά όπως λέει, ο κόσμος ήδη τον πεθυμά και τον ψάχνει γιατί αυτός τα έλεγε αλλά δεν τον άκουγαν!

Να πούμε για ακόμη μία φορά ότι είναι γελοίος ίσως καταντήσουμε και εμείς κουραστικοί γιατί μας ανάγκασε να το πούμε αμέτρητες φορές! Καταρχήν, κύριε, αν βέβαια μπορεί κάποιος να σε αποκαλέσει έτσι, κυπριακή συνείδηση δεν υπάρχει! Κυπριακή συνείδηση προσπάθησε να δημιουργήσει η προπαγάνδα των Άγγλων αποικιοκρατών για να μολύνει την εθνική μας συνείδηση και να μπορεί να περάσει τα καταστροφικά σχέδια που καταστρώνει με την έταιρό της, Τουρκία. Όπως φαίνεται, εν μέρη το κατόρθωσε γιατί βρήκε συνεχιστές της προπαγάνδας της, το κόμμα σας, που αποτελεί κατασκεύασμα της!

Συνεχίζοντας, σας ερωτούμε, αν έχετε ίχνος ανθρωπιάς επάνω σας! Δεν ντρέπεστε καθόλου μετά από τόσο καταστροφική διακυβέρνηση να λέτε πως την οικονομία δεν την καταστρέψατε εσείς και να τονίζετε κιόλας πως δικαιώνεστε; Δεν ντρέπεστε, έχοντας σκοτώσει 13 λεβέντες να διατυμπανίζετε πως ο κόσμος σας πεθυμά; Κοιτάξτε στα μάτια τους συγγενείς των ανθρώπων που έπεσαν στο Μαρί εξαιτίας της δικής σας αμέλειας και αφέλειας και ρωτήστε τους αν σας πεθύμησαν. Αφού είστε τόσο σίγουρος για την αγάπη του κόσμου, αν τολμάτε πράξτε το!

Και μόνο που ασχολούμαστε μαζί σας, ο χρόνος πάει χαμένος... Ήδη η θητεία σας στην ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, μας πήρε πολλά χρόνια πίσω!

Υ.Γ. Καθόλου τυχαίο ότι η κάθε συνέντευξη του ανίκανου έρχεται μετά από κάθε λάθος της κυβέρνησης Αναν-στασιάδη και ο σκοπός τους γνωστός, η συσπείρωση των μπλε αμνοεριφίων.

Γραφείο Τύπου,
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.