ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Απάντηση στις λασπολογίες της ΦΠΚ Πρωτοπορίας Αθήνας



Πόσο περηφάνος νιώθεις πρωτοπόρε που στηρίζεσαι μια ζωή στο ψέμα και στην προπαγάνδα;

Ως ΕΚΦ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, ακόμη διερωτόμαστε για την ευρηματικότητα και την κουτοπονηρία των ανδρείκελων της ΦΠΚ Πρωτοπορίας Αθήνας. Δεχτήκαμε τηλέφωνα από φοιτητές της Αθήνας που μας ειδοποίησαν για μία “ανακοίνωση” που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού. Διαβάζοντας την ανακοίνωση με τις λασπολογίες τους κατά της παράταξής μας δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας για το τόσο ψέμα που αντικρίσαμε.

Τα αδέρφια του Πινόκιο, ενόψει εκλογών και βλέποντας τους παραδοσιακούς τους ψηφοφόρους να τους γυρίζουν την πλάτη, μιας και κατάλαβαν επιτέλους το ποιόν τους και το ποιόν του κόμματός τους, σκέφτηκαν να πλάσουν μια ιστορία για να κτυπήσουν την πιο ΑΓΝΗ και ΚΑΘΑΡΗ παράταξη της Αθήνας.

Η παράταξή μας, όπως και να ‘χει, οφείλει να τοποθετηθεί για να ξεκαθαρίσει τη θέση της. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ.

Παράλληλα, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την προπαγάνδα της Πρωτοπορίας, που στερείται πολιτικών επιχειρημάτων και επιδιώκει με αθέμιτα μέσα να βρει μια σανίδα σωτηρίας.

Τέλος, παραθέτουμε και σχετικό φωτογραφικό υλικό με τα στελέχη της Πρωτοπορίας να διασκεδάζουν ψες την νύχτα στο οίκημά τους… Πότε έγιναν οι υλικές ζημιές και τα συναφή;


«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια μια και δε ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.