ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Όλη η Αθήνα με τα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΆ - Εκλογές ΕΦΕΚ Αθήνας 2017

Χθες οι φοιτητές της Αθήνας με 221 ψήφους, ποσοστό 23,2% και 2 έδρες στην ΕΦΕΚ ισχυροποίησαν το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ και έδωσαν ένα ισχυρό χαστούκι στις κομματικές παρατάξεις. Έδωσαν το μήνυμα πως τα κόμματα τους, η ομοσπονδία τους και ο μισελληνισμός τους δεν έχουν θέση στην ιστορική ΕΦΕΚ Αθήνας. Η Αυτόνομη, Αντιομοσπονδιακή φωνή στην Αθήνα γιγαντώνεται.


Αυτοί που γελoιοποιήθηκαν μόνοι τους με την αστεία και απελπισμένη ψηφοθηρική τους προπαγάνδα, είδαν τους φοιτητές να τους φτύνουν στα μούτρα.  Οι φοιτητές συμπορεύτηκαν με τη μοναδική εθνικόφρωνα παράταξη της Αθήνας και γύρισαν την πλάτη στους πατριδοκάπηλους και τους ψεύτες.
Αυτοί ακόμα που παριστάνουν τους "φοιτητοπατέρες" είδαν τους φοιτητές να ενισχύουν τη μοναδική παράταξη, που παλέυει για τους φοιτητές, χωρίς μικροκομματικά συμφέροντα.

Η Αθήνα βάφτηκε ξανά Ενωτική και στις καρδιές όλων των Δρασιτών χτυπά ο παλμός της Ιστορίας. Ένα χρόνο πριν τα 50χρονα του κινήματός μας η συγκίνηση και η περηφάνια όλων μας είναι τεράστια.

Ως ΕΚΦ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ευχαριστούμε όλους όσους βρίσκονται δίπλα μας στη μάχη για την Απελευθέρωση. Ο αγώνας μας δεν ξεκινά ούτε σταμάτα σε μια εκλογική αναμέτρηση. Ο αγώνας ο δικός μας είναι αγώνας επιβίωσης στη μαρτυρική μας γη. Απευθύνουμε αγωνιστικό κάλεσμα στους φοιτητές της Αθήνας να πυκνώσουν τις τάξεις μας και να πορευθούν μαζί μας στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Ευχαριστούμε επίσης τους παλαιούς συναγωνιστές, που ακόμα ζουν με την ιδέα του ΔΡΑΣΙΣ στην ψυχή.
Αυτή η νίκη είναι ειδικά αφιερωμένη στον παλαιό συναγωνιστή και αιώνιο ΔΡΑΣΙΤΗ Ανδρέα Μυλωνά, που μας άφησε φέτος πρόωρα για να ανταμώσει με τους υπόλοιπους συναγωνιστές του Παραδείσου. Του υποσχόμαστε πως το κίνημα μας θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την επιστροφή στην αγαπημένη του Κερύνεια.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΖΕΙ - ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.