ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ακατάρτιστος ο Σύλλογος της ΕΦΕΚ Αθήνας


Ακατάρτιστος παραμένει ο Σύλλογος της ΕΦΕΚ Αθήνας εξαιτίας της ανευθυνότητας των κομματικών παρατάξεων. Από την μια η Πρωτοπορία συνεχίζει να αρνείται με αστείες δικαιολογίες τον καταρτισμό του Συλλόγου. Οι υπάλληλοι του ΔΗΣΥ θέλουν κλειστή την ΕΦΕΚ, χωρίς φωνή και δράση, ενόψει της νέας προδοσίας που ετοιμάζει ο Πρόεδρός τους στη Γενεύη. Είναι φυσικό επακόλουθο η παράταξη του εθνοπροδοτικού ΔΗΣΥ να φοβάται τους φοιτητές που αναθεματίζουν τις ομοσπονδιακές της θέσεις και να προσπαθεί ξανά να κρυφτεί.
Από την άλλη η Προοδευτική αδυνατεί να καθορίσει μια συνεδρία και παρουσιάζεται ξανά ανίκανη να εκπροσωπήσει τους φοιτητές. Ας πάψουν επιτέλους οι εγκάθετοι των κομμάτων να παριστάνουν τους φοιτητές. Όχι δεν είναι φοιτητές και ούτε νοιάζονται για τους φοιτητές. Είναι καθοδηγούμενα πιόνια με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των αφεντικών τους.
Ως ΕΚΦ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ επιθυμούμε άμεσα τον καταρτισμό του Συλλόγου. Εκφράζουμε τη δυσφορία μας για την κατάσταση και καταδικάζουμε τις απαράδεκτες συμπεριφορές των κομματικών παρατάξεων. Προκαλούμε τις παρατάξεις που αρνούνται να εκπροσωπήσουν τους φοιτητές να παραδώσουν τις έδρες τους στο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ και να πάρουν δρόμο από το Σύλλογο. Τα κόμματα και τα αφεντικά τους μπορούν να τα εκπροσωπήσουν όπως αλλιώς θέλουν. Το να χρησιμοποιούν όμως τους φοιτητές της Αθήνας και τον ιστορικό μας Σύλλογο, για τις δικές τους σκοπιμότητες, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Στεκόμαστε με  σεβασμό απέναντι στους φοιτητές και με ευθύνη απέναντι στην ιστορία του Συλλόγου. Απαιτούμε μια ΕΦΕΚ ΑΥΤΟΝΟΜΗ και ΙΣΧΥΡΗ - μια ΕΦΕΚ των φοιτητών και όχι των κομμάτων. Μια ΕΦΕΚ που θα μάχεται για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Κύπρου μας και θα αντιστέκεται στην λήθη, την υποταγή και το εθνικό ξεπούλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.