ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας πάλι σε αδράνεια



Η Ε.Φ.Ε.Κ. Αθήνας βρίσκεται σε αδράνεια εδώ και 2 σχεδόν μήνες.

Η τελευταία συνεδρία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2018. Από τότε, τα κομματικά φερέφωνα σκαρφίστηκαν ένα σωρό δικαιολογίες για να αποφύγουν τη διεξαγωγή συνεδρίας. Ταξιδάκια, διάβασμα και διάρκεια συνεδρίας κάποιες απ' τις δικαιολογίες τους.

Η Πρωτοπορία, πιστή στην πάγια τακτική της αποφεύγει να έρθει σε συνεδρία του Δ.Σ του Συλλόγου. Οι καλά πληρωμένοι υπάλληλοι της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ δεν αντέχουν σε συνεδρία πάνω από 3 ώρες μας λένε. "Είναι κι αυτοί φοιτητές" ανέφεραν.
Πρωτοπόροι, γελά και ο κάθε πικραμένος μαζί σας. Δεν είστε φοιτητές. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ είστε.

Όλα αυτά με την ανοχή και τη στήριξη της Προοδευτικής, αλλά και του "προέδρου" της Ε.Φ.Ε.Κ. Η "φοιτητομάνα" αναβάλλει συνεχώς την πραγμάτωση συνεδρίας χωρίς να μας αναφέρει καν το λόγο που δεν μπορεί να παραστεί σε αυτήν. Δεν αντέχουν ούτε αυτοί το διάλογο φαίνεται. Ούτε και οι παρατρεχάμενοι τους στην Αγίου Θωμά.

Συμφοιτητή, συμφοιτήτρια,
Σε λίγο καιρό θα φορέσουν τα προσωπεία τους και θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι μόχθησαν για το καλό του φοιτητή. Τα πεπραγμένα τους αντιτίθενται στα λεγόμενα τους εδώ και χρόνια. Η μόνη τους διεκδίκηση στον Σύλλογο ήταν η διεκδίκηση μιας "καρέκλας". Τίποτε περισσότερο. Εσύ πορεύσου με το ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ, τη φωνή της αλήθειας και δώσε τους την κλωτσιά, η οποία θα τους εξορίσει απ' την ΕΦΕΚ Αθήνας μια και καλή.

Η ΕΦΕΚ Αθήνας δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Ανήκει στους φοιτητές και μόνο σε αυτούς.





Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.