ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής στην Αδριανούπολη


Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη με συμμετοχή καθηγητών και μαθητών του μειονοτικού σχολείου Κομοτηνής. Σε βίντεο από την εν λόγω εκδήλωση φαίνεται η Τουρκική σημαία και δίπλα της η σημαία “ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης” ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανάκρουση του τουρκικού εθνικού Ύμνου.

Ένας εκ των ομιλητών, ο Νετζάτ Αχμέτ, Πρόεδρος του παράνομου συλλόγου τουρκικής νεολαίαςΚομοτηνής δήλωσε “Όταν λέμε πως είμαστε Τούρκοι της Δ. Θράκης μας ρωτάνε, εσείς Έλληνες είστε, που μάθατε τούρκικα;” Παράλληλα,
προτρέπει τους Έλληνες μουσουλμάνους να εγγράφονται σε γυμνάσια και Λύκεια της Τουρκίας καθώς όπως υποστηρίζει, η τουρκική εθνική συνείδηση είναι σημαντική.

Η υποχωρητική, προδοτική πολιτική των συριζανέλ απέδωσε τα αναμενόμενα. Σκοπιανοί, Αλβανοί και Τούρκοι διεκδικούν εδάφη της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η επίσημη πολιτική ηγεσία διατηρεί για ακόμα μία φορά σιγή ιχθύος ενώ οι εχθροί του Έθνους αμφισβητούν την Ελληνική κυριαρχία για ακόμα μία φορά. Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου παραμένουν απροστάτευτα εξαιτίας της προδοτικής ανικανότητας ( ; ) των “ηγετών” μας. Ως Ελληνόψυχοι νέοι διατρανώνουμε προς τους εχθρούς του Έθνους, είτε εσωτερικούς είτε εξωτερικούς, την Ελληνική γη υπεράσπισαν με αίμα οι ένδοξοι πρόγονοί μας, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στους βαρβάρους να την αποκτήσουν στον βωμό αλλότριων συμφερόντων.




Γραφείο Τύπου 
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.