ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ο Αρχηγός Διγενής και τα φούμαρα πατριωτισμού απο τον ΔηΣυ


Η Ελένη Σταύρου, βουλευτής του ΔηΣυ και υποψήφια ευρωβουλευτής υπό τη σκεπή του ίδιου κόμματος στις προσεχείς ευρωεκλογές, απέδειξε ξεκάθαρα το ποιόν όσων βρίσκονται στο συγκεκριμένο κόμμα-ντροπή.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε φωτογραφία της από το μνημόσυνο του Αρχηγού Διγενή σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης κλείνοντας με το σύνθημα "Ελλάδα-Κύπρος-Ένωσις."

Πάγια τακτική των Συναγερμικών μόλις σιμώσουν οι εκλογές. Θυμούνται την Ελλάδα, τον Γρίβα Διγενή, τον Αγώνα της ΕΟΚΑ και όλους όσους έπεσαν για "Ένωσιν και μόνον Ένωσιν", αλλά ξεχνούν επιδεικτικά το πού ανήκουν.

Ανήκουν στην παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού. Την παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, ενός από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Γεώργιου Γρίβα. Την παράταξη του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, που θα έβαζε ταφόπλακα στον Ελληνισμό της Κύπρου. Την παράταξη με πολιτικό πατέρα τον Νίκο Αναστασιάδη, άνθρωπο υπέρμαχο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Ανήκουν στην ίδια παράταξη με τον Νίκο Τορναρίτη, που διαμηνύει ότι "ο Κερυνειώτης δεν θα πάει ποτέ σπίτι του."

Το να αναφέρεσαι σε Ένωση με τη Μάνα Ελλάδα ενόσω βρίσκεσαι στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν σε ανεβάζει στην υπόληψη των γνήσιων Ενωτικών. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποδείξεις σε όλους την πολιτική σου ανωμαλία, αλλά και το ότι είσαι στυγνή εκμεταλλεύτρια της Ενωτικής Ιδέας.

Τον Αρχηγό Διγενή δεν τον τιμάμε με τις παρουσίες σε μνημόσυνα και φωτογραφιούλες. Τον τιμάμε με τις πράξεις μας καθημερινά.

Ας το καταλάβει αυτό η Έλενα και οι όμοιοί της. Αν εννοούν τα λεγόμενα τους ας αποχωρήσουν από το «κόμμα» που ανήκουν. Αλλιώς είναι κι αυτοί κομμάτι αυτού του εκτρώματος και ορκισμένοι ψηφοθήρες.



Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.