ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Φιλικός Αγώνας Νέας Σαλαμίνας με τουρκο”κυπριακή” ομάδα



“Φιλικό” ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνει η Ν. Σαλαμίνα με τουρκο”κυπριακή” ομάδα, την Τρίτη 19 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εν λόγω “κυπριακής” ομάδας, “Σκοπός του φιλικού είναι τα δύο σωματεία να προάγουν την ειρήνη και τη φιλία στην κοινή μας πατρίδα.” Το συγκεκριμένο δικοινοτικό γλέντι γίνεται υπό την αιγίδα του ιδρύματος Στέλιος Χατζηϊωάννου, γνωστού τουρκολάγνου ο οποίος δεν δίστασε να “επιβραβεύσει” με χρηματικό ποσό άτομα τα οποία διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις με τον κατακτητή.
Επιπρόσθετα, το προσφυγικό αυτό σωματείο δηλώνει με υπερηφάνεια ότι ήταν το πρώτο σωματείο που αγωνίστηκε με αντίπαλο κατοχική ομάδα. Τέλος, οι εκπρόσωποι του σωματείου καλούν τους φιλάθλους να παρευρεθούν στο παιχνίδι-ντροπή, “για να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια για να περάσουν στην κοινωνία μας τα μηνύματα του κοινού αγώνα των δύο κοινοτήτων για συναδέλφωση και ειρήνη στο νησί μας”.

Στην σκλάβα μας πατρίδα, όπου εδώ και 45 χρόνια ο Αττίλας σφετερίζεται τις περιουσίες μας υπό την απειλή του όπλου, μια μερίδα γραικύλων επέλεξε να ξεχάσει τις δολοφονίες και τους βιασμούς για να πετύχει την “συναδέλφωση και ειρήνη στο νησί μας”. Κύριοι, η ειρήνη θα επιστρέψει στη Μεγαλόνησο μαζί με την Λευτεριά και τη Δικαιοσύνη την Άγια μέρα που ο Αττίλας θα πάψει να μολύνει τα εδάφη μας με την μπότα του και ο κάθε πρόσφυγας θα επιστρέψει στη γη των προγόνων μας. Έως τότε, Έλληνα της μαρτυρικής Κύπρου στάσου περήφανος στον ωραίο και δίκαιο Αγώνα για Απελευθέρωση της Πατρίδας μας.




Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.