ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών



Οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν για κάθε νοήμονα άνθρωπο γνωστές και δεδομένες. Ο Αλέξης και οι παρατρεχάμενοί του, με μία υπογραφή “παραχώρησαν” μέρος της περήφανης Ελληνικής Ιστορίας, επιτρέποντας στους σκοπιανούς να συνεχίσουν να διαδίδουν την ανυπόστατη και γελοία προπαγάνδα τους περί “μακεδονικού” έθνους, αμφισβητώντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η διεθνής κοινή γνώμη, ακολουθώντας τις πρόνοιες της ολέθριας αυτής συμφωνίας, αποδέχτηκε την ύπαρξη “μακεδονικού” έθνους και γλώσσας. Τρανό παράδειγμα δια του λόγου το αληθές αποτελεί άρθρο του βρετανικού BBC το οποίο αναφέρεται στην ύπαρξη “καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Μ. Μαργαρώνη, “Με την επικύρωση συμφωνίας με την πρόσφατα μετονομασθείσα “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας”, η Ελλάδα αναγνώρισε σιωπηρά την ύπαρξη “μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας”. Και όμως έχει αρνηθεί την ύπαρξη της “μακεδονικής μειονότητας” για δεκαετίες”. Η “κυρία” αυτή αδυνατεί να αντιληφθεί πως για την ύπαρξη ενός Έθνους δεν αρκεί η αναγνώριση μιας χούφτας προδοτών και υπηρετών της παγκόσμιας “ελίτ”. Οι δήθεν “μακεδόνες” δεν αποτελούν τίποτα πέραν από μία μίξη εθνών, η οποία ελέω της ανυπαρξίας δικής τους Ιστορίας, προσπαθούν να σφετεριστούν την κληρονομιά του Μεγίστου των Ελλήνων Αλεξάνδρου.

“Η μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα”, είχε κάποτε πει ο Κ. Παλαμάς. Οι στίχοι αυτοί, συνοψίζουν την Μεγαλοσύνη του Ελληνικού έθνους, καθώς για να λευτερωθεί η Αλύτρωτη τότε Μακεδονία, χιλιάδες Ελλήνων έπεσαν υπέρ Πατρίδος, αποτίοντας με το αίμα τους φόρο τιμής στα Άγια Χώματά της. Τους αγώνες αυτούς κανείς δεν μπορεί να τους αμφισβητήσει, κανείς να τους διαγράψει με μιαν υπογραφή.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.