ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ώρα Κάλπης



Συμφοιτητή, Συμφοιτήτρια

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές που  θα αναδείξουν τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πενταετία 2013-2018. Ήρθε η στιγμή που θα κληθούμε να ψηφίσουμε τον άνθρωπο που θα διαπραγματευτεί το μέλλον της πατρίδας μας.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. μετά την Γ.Σ του κινήματος μας αποφανθήκαμε πως δεν θα στηρίξουμε κανένα υποψήφιο αφού οι θέσεις τους δεν συνάδουν με τις δικές μας και καλούμε το φοιτητή να πράξει ανάλογα με την βούληση του και σύμφωνα με το καλό της πατρίδας. Σε καλούμε λοιπόν όπως την ερχόμενη Κυριακή 17/02 να ασκήσεις το εκλογικό σου δικαίωμα. Ως πολιτικοποιημένη (όχι κομματικοποιημένη) παράταξη που ασχολείται με τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία (εθνικά και κοινωνικά) πιστεύουμε πως η αποχή δεν είναι λύση σε μια πατρίδα ημικατεχόμενη και με μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους υποψηφίους προέδρους. Ευχόμαστε στον επόμενο πρόεδρο καλή σταδιοδρομία και του ζητούμε να πράξει με γνώμονα το όφελος του Κυπριακού Ελληνισμού ως σύνολο και όχι του ιδίου ή του κόμματος του. Η σκλαβωμένη μας πατρίδα έχει περάσει τόσα δεινά και το μόνο που ζητούμε είναι ο επόμενος πρόεδρος να διεκδικήσει αυτά που δικαιούμαστε και μας ανήκουν. Ας έχει στο νου του τις μάνες των αγνοουμένων, τους πρόσφυγες που έχασαν τα σπίτια τους, τους εγκλωβισμένους μας και ας πράξει ανάλογα.

Τέλος, θα θέλαμε  να δηλώσουμε πως ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ. εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας πιστοί στο τρίπτυχο μας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ – ΕΝΩΣΗ με στόχο την εθνική αποκατάσταση του νησιού. Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση του λαού για την επόμενη προεδρία ΟΜΩΣ σε αντεθνικές πολιτικές και προδοτικά σχέδια να ξέρει ο επόμενος ΠτΔ πως θα του κόψουμε τον δρόμο.

Ευχόμαστε σε εσάς τους υγιείς σκεπτόμενους φοιτητές καλή ψήφο. Ο αγώνας για το δίκαιό μας δεν σταματά στις προεδρικές αλλά είναι μακρύς. Σας θέλουμε δίπλα μας για  να προασπιστούμε μαζί το συμφέρον του τόπου μας.
  
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.