ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ώρα Κάλπης: Μέρος Δεύτερο



Μετά από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, καλούμαστε ξανά στις κάλπες για να επιλέξουμε τον επόμενο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας μεταξύ των δύο επικρατέστερων της πρώτης Κυριακής, Νίκο Αναστασιάδη και Σταύρο Μαλά.

Στο ψηφοδέλτιο αυτή τη φορά θα έχουμε δύο υποψήφιους υποστηριζόμενους από τα κόμματα του ΔΗΣΑΚΕΛ, με γνωστές και ίδιες θέσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας. Στο κυριότερο θέμα για μας, το εθνικό μας πρόβλημα και οι δύο στηρίζουν την διχοτομική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, ενώ το 2004 και οι δύο τους ήταν υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ.

Από την μία ο Νίκος Αναστασιάδης μας έχει αποδείξει αμέτρητες φορές τις αντεθνικές του πολιτικές, όταν μας καλούσε να ξεχάσουμε το παρελθόν και να μην διαπράξουμε τα ίδια λάθη όπως το παρελθόν, εννοώντας τον εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ.

Από την άλλη ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος ασχολείται μόνο τα τελευταία δύο χρόνια με τα κοινά και δεν γνωρίζει γιατί στήριξε το σχέδιο Ανάν (όπως δήλωσε τότε ήταν απλός πολίτης και δεν γνωρίζει λεπτομέρειες) εάν εκλεγεί, ως πιόνι του ΑΚΕΛ, είναι έτοιμος να συνεχίσει την πενταετή εφιαλτική διακυβέρνηση Χριστόφια.

Ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. καλούμε για άλλη μια φορά τόσο τους συμφοιτητές μας στην Αθήνα, όσο και όλους τους συμπατριώτες μας κάτω στην Κύπρο να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή 24/2 για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η εκλογική διαδικασία είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε την πλήρη διαφωνία μας με τις ομοσπονδιακές πολιτικές που ακολουθούν. Με την μαζική συμμετοχή μας πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στα κομματικά επιτελεία, πως οι ελεύθερα σκεπτόμενοι φοιτητές δεν μπαίνουν στο ψευτοδίλημμά δεξιός και αριστερός, αλλά βλέπουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον της πατρίδας.

Τέλος θα θέλαμε να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά πως ως Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για Απελευθέρωση της Πατρίδας μας, όποιος και αν είναι ο νέος πρόεδρος την επόμενη μέρα. Δηλώνουμε ξανά πως θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση του λαού, ΟΜΩΣ σε μειοδοτικές πολιτικές και αντεθνικούς χειρισμούς, να ξέρει ο επόμενος πρόεδρος πως θα μας βρει μπροστά του.

Ευχόμαστε σε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φοιτητές και πολίτες καλή ψήφο. Ο αγώνας για δικαίωση δεν περιορίζεται σε εκλογικές μάχες, αλλά συνεχίζεται αδιάκοπα. Γι αυτό σας θέλουμε δίπλα μας για να προασπίσουμε μαζί το καλό της πατρίδας μας.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Η πρώτη εντύπωση από το σκίτσο είναι "ψήφος στο μπλε κόμμα και μάλιστα αυτό στα "δεξιά"! Μετά από καλή παρατήρηση φένεται και το αγγελούι στο κόκκινο κόμμα. Ξέρω ότι είναι λάθος αλλά αυτή είναι η πρώτη εντύπωση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.