ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Κρατική χορηγία “λύκων”; Μην αγγίζετε!


6,860,451 ευρώ! Όταν αντίκρισα αυτό του νούμερο, ναι και μένα το μυαλό μου εκεί πήγε! Αλλά δυστυχώς δεν είναι το ποσό που χαρίζει το λόττο σε κάποιους υπερτυχερούς! Είναι εν μέσο οικονομικής κρίσης η χορηγία που θα πάρουν και αυτή την χρονιά τα κοινοβουλευτικά κόμματα!

Στους κύκλους τους οι κύριοι πολιτικάντηδες φαίνεται όχι απλώς δεν αισθάνονται την κρίση αλλά ούτε καν την αντικρίζουν στα πρόσωπα κάποιων, έστω συνανθρώπων τους. Φαίνεται δεν έχουν κάποιον γνωστό, συγγενή, φίλο που να τον έχει αγγίξει η οικονομική ύφεση ή έστω κάποιον που να πλήγηκε από μειώσεις επιδομάτων, μισθών ή κουρέματα τραπεζικών λογαριασμών! (Και πώς άλλωστε να γνωρίζουν κάποιον που να τον “κούρεψαν” όταν τον προειδοποιούσαν οι ίδιοι τα χρήματά του να τα βγάλει στο εξωτερικό;)

Το ποσό αυτό εγκρίθηκε χωρίς ενστάσεις (όπως αναμενόταν) κατά την διάρκεια συνεδρίασης της βουλής την ίδια ώρα που η αντιπολίτευση για τα μάτια του κόσμου αντιδρούσε υπερήφανα και θαρραλέα για το ύψος του κρατικού προϋπολογισμού. Όμως για το υπέρογκο και υπέροχο συνάμα για αυτούς που θα το εισέπρατταν ποσό των 6,860,451 ευρώ δεν αντέδρασε κανένας φιλολαϊκός, κανένας “δεσμεύομαι για την ευημερία του λαού”, κανένας σοσιαλιστής, κανένας δημοκρατικός! Κανένας από αυτούς που αντιδρούσαν στην μείωση χορηγίας που αφορούσε την στήριξη ευάλωτων ομάδων!

Λογικά αυτή η είδηση που αφορά την χορηγία των κομματικών μαντριών, δεν έχει φτάσει ακόμη στα αυτιά του υπουργού οικονομίας. Αφού αυτός άλλωστε το έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως για να επιβιώσουμε πρέπει να παρά-σφίξουμε τα ζωνάρια μας… κάποιοι..! Κύριε υπουργέ αν με ακούτε μάθετε πως σχεδόν 7 εκατομμύρια θα βγουν από τις τσέπες του φορολογούμενου πολίτη αυτής της μπανανίας! Ή αυτό εννοούσατε να σφίξουμε τα ζωνάρια; Να τα σφίξουμε εμείς, για να επιβιώσουν αυτοί που μας ανάγκασαν να το κάνουμε, αυτοί που μας κατέστρεψαν, αυτοί που μας έφεραν εδώ που είμαστε!

Κανένας σεβασμός ούτε στους ανέργους, ούτε στους χαμηλόμισθους, ούτε στους συνταξιούχους που τους κοροϊδεύουν σε προεκλογικές και εκλογικές περιόδους για χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά δώρα - ψίχουλα! Το θράσος τους και υποκρισία τους θα τους κάνουν στο τέλος να φανούν και αδικημένοι που η εν λόγω χορηγία δεν αυξήθηκε, όπως ο αρχηγός των μπλε αρνιών προσπαθούσε να μας πείσει πως θα έπρεπε!

Με τέτοια ποσά που μοιράζονται τα κόμματα απορώ αν όντως υπάρχει κρίση και πρόβλημα οικονομικό στα ταμεία του κράτους ή αν μας κοροϊδεύουν απλώς τις ώρες που τους ζητάμε αύξηση της φοιτητικής, για παράδειγμα, χορηγίας.

Αλλά κύριοι κουστουμάτοι λύκοι να το ξέρετε πως όσον και να φάτε από μας, στο τέλος θα μείνει και μαγιά όπως ένας τρανός αγωνιστής (Ιωάννης Μακρυγιάννης) κάποτε πρωτοείπε! Ποτέ δεν θα σωπάσουμε! Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να αντιδρούμε και να  αντιστεκόμαστε στις προκλητικές σας ενέργειες! Η Ένωση Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ- Κ.Ε.Σ. θα είναι πάντοτε στην πρώτη την γραμμή και θα καιροφυλακτεί για το καλό του λαού προσπαθώντας να αποκαλύπτει ανά πάσα στιγμή τα πραγματικά σας πρόσωπα!

Κωνσταντίνος Χατζηκώστας
ΕΜΠ-ΗΜΜΥ
2ο έτος

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.