ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Να πάρεις το δρόμο σου "κύριε" Έρογλου...



“Τα όσα λέγει η ελληνοκυπριακή πλευρά για το Μπαρμπαρός είναι λανθασμένα, και είναι προκλητικές οι  προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράς να στερήσει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.”

“Η αναστολή των διαπραγματεύσεων ήταν “μια προσχεδιασμένη κίνηση και απόφαση των ελληνοκυπριακών Αρχών και της ελληνικής κυβέρνησης. ”

“Αυτή ενδεχομένως είναι η τελευταία ευκαιρία για μια συνολική λύση του Κυπριακού. ”

Διερωτούμαι πού θα μείνουμε εμείς αν δώσουμε τα εδάφη που ζητούν. Τα εδάφη που θέλουν είναι πολλά. ”

Αυτές ήταν κάποιες από τις πρόσφατες δηλώσεις του “κύριου” Έρογλου μέσα από τις επιστολές του.
Και φθάνουμε στο αποκορύφωμα της γελοιοποίησης του Ελληνισμού με τον τ/κ "ηγέτη" στην τελευταία του δήλωση να αναφέρει:
"Αν η ε/κ πλευρά δεν καταλήξει σε συμφωνία, τότε ο καθένας μπορεί να πάρει το δρόμο του. Η ύπαρξη του ψευδοκράτους δυναμώνει την θέση μου στις διαπραγματεύσεις."

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των συνομιλιών και διαπραγματεύσεων που τρανά πραγματοποιούν και υποστηρίζουν ο "κύριος" Νίκος Ανα(ν)στασιάδης αλλά και τα δησακελικά κομματόσκυλα που τον ακολουθούν πιστά. "Κύριε" Ανα(ν)στασιάδη, πώς δέχεστε ΑΥΤΟΙ που εισέβαλαν στο σπίτι μας και το βεβήλωσαν, ΑΥΤΟΙ που ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατέχουν το βόρειο τμήμα της πατρίδας μας, ΑΥΤΟΙ που σκότωσαν τα αδέρφια μας Ισαάκ και Σολωμού, ΑΥΤΟΙ που ευθύνονται για την ύπαρξη ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ αλλά και αυτοί που έφεραν το κλάμα της ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ, να έρχονται και να μας απειλούν; Αυτή είναι η τρανή απόδειξη για το πόσο δειλές ήταν και είναι οι κυβερνήσεις μας που εδώ και 41 χρόνια προσπαθούν να βρουν μια λύση και παίζουν με τα ποσοστά της γης. ΠΟΙΑΣ ΓΗΣ; Αυτής που δικαιωματικά μας ανήκει...Αυτής που δεν πρέπει να συζητούμε σε δερμάτινες καρέκλες και τεράστια τραπέζια...Αλλά αυτής που θα έπρεπε ο κάθε Έλληνας της Κύπρου να παλεύει για να πάρει πίσω. Είσαστε γελοίοι "κύριοι", και δεν απευθύνομαι μόνο στο Νίκο Ανα(ν)στασιάδη, αλλά σε όλους εσάς που τον υποστηρίζετε, αυτόν αλλά και όλους τους ομοίους του, και είσαστε έτοιμοι να πείτε το ναι σε οποιαδήποτε επαναπροσεγγιστική και ομοσπονδιακή λύση που θα μας φέρουν.

Δυστυχώς για εσάς ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε το ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ κίνημα και ως Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση να έρχεται ο κάθε ψευδοπρωθυπουργός και να μας απειλεί όσον αφορά αυτά που μας ανήκουν. Τέτοιου είδους λύσεις, παρόμοιες με το σχέδιο Ανάν, να τις κρατήσετε στα τραπέζια σας. Εμείς δεν τις θέλουμε. Εμείς θέλουμε πίσω την Αμμόχωστο, τη Μόρφου, την Κερύνεια το σπίτι μας. Και θα μας βρίσκεις μπροστά σου "κύριε" Έρογλου μέχρι να τα πάρουμε ΟΛΑ πίσω. Ακόμα και το τελευταίο κομμάτι γης. Και αν δεν σου αρέσει...Όπως είπες και ο ίδιος, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ!!!

Ρεβέκκα Καλλή
ΕΜΠ - ΗΜΜΥ
2ο Έτος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.