ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Χρώματα μανδύα ανάλογα με τις περιστάσεις....


Ως Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ. καταδικάζουμε τη στάση της Συμμαχίας Πολιτών και την απαράδεκτη ανακοίνωση της που σκοπό είχε να μας ενημερώσει ότι δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του Αρχηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή. Θα θέλαμε να εξηγήσει στον κόσμο και όχι σε εμάς γιατί έσπευσε διακαώς να διαψεύσει και γιατί ίδρωσε όταν τα Μ.Μ.Ε αναφέρθηκαν στην παρουσία τους εκεί.


Και λέμε να εξηγήσει στον κόσμο και όχι σε εμάς γιατί εμείς προειδοποιήσαμε πολλές φορές για τον ανεμόμυλο που φέρει το όνομα Γιώργος Λιλλήκας. Άλλωστε το ποιόν του εν λόγω "κυρίου" είναι γνωστό τοις πάσι και το εθνικό του μητρώο κάθε άλλο παρά λευκό. Εμάς, δεν μας ξεγέλασε ποτέ ο εθνικόφρονα κακοβαμμένος μανδύας με τον οποίο παρουσιαζόταν αυτός και οι υποστηρικτές του για ψηφοθηρικούς σκοπούς .


Ταυτόχρονα με την αηδία που μας προκαλεί η πιο πάνω ανακοίνωση δεν κρύβουμε και την ευχαρίστηση μας για το γεγονός ότι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες δεν παρευρέθηκαν εκεί για να ατιμάσουν με την παρουσία τους το μνημόσυνο. Τέτοιες παρουσίες αποτελούν όνειδο για τη ζωή και τις ιδέες του Αρχηγού. Ευχής έργον θα ήταν να ακολουθήσει και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος την κίνηση της Συμμαχίας Πολιτών.



Υ.Γ. Το έχουμε πει πολλάκις και δυστυχώς επαληθευόμαστε καθημερινώς πως δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για μεγάλους αγώνες

Νικόλας Κούννου
ΤΕΙ Αθήνας - Ακτινολογία/Ραδιολογία 
3ο έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.