ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Υποψήφιος στο ψευδοκράτος, δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ


Το πραγματικό πρόσωπο των κατεχομένων και της πάστας των ψευδοπολιτικών που το αποτελούν, έλαμψε για ακόμη μία φορά μέσα από μία ενέργεια που προκαλεί εφιάλτες σε κάθε τουρκολάγνο επαναπροσεγγιστή.

Είναι τόσο απεχθές που κανείς από αυτό το σινάφι δεν μπορεί να το «εξευμενίσει», δεν μπορεί να το παρουσιάσει προπαγανδιστικά για τους αντεθνικούς σκοπούς του.

Ο λόγος για την υποψηφιότητα ενός εκ των μαινόμενων δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ, τον Ερχάν Αρικλί. Ο άνανδρος δολοφόνος, διότι μονάχα αυτή η ιδιότητα του ταιριάζει, εξήγγειλε την υποψηφιότητά του στις παράνομες εκλογές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την 11η Οκτωβρίου στα κατεχόμενα για τη θέση του κατοχικού ηγέτη. 

Εναντίον του Αρικλί, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι μέλος της ψευδοβουλής λαμβάνοντας μάλιστα ενεργό μέρος στην πολιτική ζωή του κατοχικού καθεστώτος, είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στις 11 Αυγούστου 1996. Η Κυπριακή Δημοκρατία συμπεριλαμβανομένων όλων των ηγεσιών της από το 1996 δηλαδή για σχεδόν 25 χρόνια άφησαν την υπόθεση στα ράφια των αρχών, με σκοπό φυσικά τη διατήρηση του «καλού κλίματος» των συζητήσεων. 

Παρόμοια συμπεριφορά επέδειξε η ΚΔ και ως προς την υπόθεση του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού, Κενάν Ακίν του οποίου τα χνάρια ακολουθεί με ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις ο Ερχάν Αρικλί, ο ένας ως ψευδοϋπουργός και ο άλλος με στόχο τη θέση του κατοχικού ηγέτη αντίστοιχα. Αυτοί ήταν και είναι οι εγκληματίες που απαρτίζουν το κατοχικό καθεστώς, είναι οι ίδιοι που «συνομιλούν» με τους δικούς μας πολιτικάντηδες για εξεύρεση «βιώσιμης λύσης».

Το ΔΡΑΣΙΣ – ΚΕΣ, καλεί τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας προς επανεκκίνηση και αποπεράτωση αυτή τη φορά των διαδικασιών σύλληψης και έκδοσης όλων των δολοφόνων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Το κράτος οφείλει να λυτρώσει τις οικογένειες των μαρτύρων μας με συνεχή καταδίωξη αυτών και εν τέλει μέσα από την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. 

Ήταν γραμμένο στη μπλούζα του. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ η ΜΟΝΗ λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.