ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Διαδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στην πλατεία ΣυντάγματοςΠαρακολουθώντας τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην πατρίδα μας και την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος, διοργανώνουμε διαδήλωση Διαμαρτυρίας για την σημερινή κατάσταση, αλλά και συμπαράστασης προς τις οικογένειες μας και τους συμπατριώτες μας κάτω στην Κύπρο, απόψε 22 Μαρτίου και η ώρα 22:00 στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 

Κατά της διάρκεια της εκεί παρουσίας μας θα διανέμουμε ενημερωτικό υλικό για την κατάσταση μέχρι στιγμής. Αντιστεκόμαστε στην οικονομική υποδούλωση μας και εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στους Δρόμους της Κύπρου.

Αφήνουμε τις ιδεολογικές και πολιτικές μας διαφορές και ενώνουμε την φωνή μας για τη σωτηρία της Πατρίδας μας. Δεν είναι ώρα για τις οποιεσδήποτε διαφορές και αντιπαραθέσεις.

Καλούμε όλους τους φοιτητές, αλλά και όλους τους πολίτες της Αθήνας όπως στηρίξουν την προσπάθεια μας αυτή χωρίς πολιτικά χρώματα και διακριτικά.

"Έλληνα πολέμα σου πίνουνε το αίμα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.