ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η προκλητικότητα των τούρκων οργιάζει...



Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φόρα ο τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου. Συγκεκριμένα, παίρνοντας τη σκυτάλη από άλλους πολιτικούς αξιωματούχους της Τουρκίας δήλωσε ότι «το θέμα της εκμετάλλευσης ενεργειακών πηγών ανοιχτά της Κύπρου, θα οδηγήσει σε επιτάχυνση της λύσης του Κυπριακού, με τη δημιουργία ενιαίου συνεταιρικού κράτους μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, ή θα οδηγήσει στη διχοτόμηση και τη δημιουργία δύο ξεχωριστών κρατών». Πιστός και συνεπής στη πολιτική του ο τούρκος, με την ανοχή των δικών μας πολιτικών συνεχίζει να προκαλεί το αίσθημα των Ελλήνων. 

Οι επαίσχυντες δηλώσεις των τούρκων δεν μας προκαλούν καμία εντύπωση αφού ανέκαθεν η πολιτική τους ήταν να πατούν επί πτωμάτων και ήταν ηλίου φαεινότερο ότι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη πατρίδα μας δεν θα τους άφηναν ασυγκίνητους. Τώρα όσο πότε άλλοτε έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες μας, για να πιέσουν και να επιτύχουν το σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από την τουρκοποίηση της Κύπρου!

Εμείς ως Ε.Κ.Φ ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ επιστήσαμε την προσοχή εξ αρχής και στο εθνικό μας θέμα και εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για τη Τουρκία. Θεωρούμε πως οι εξελίξεις στην οικονομία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με της εξελίξεις στο εθνικό ζήτημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται!

Θεωρούμε επίσης λανθασμένους και επικίνδυνους τους χειρισμούς των δικών μας πολιτικών, οι οποίοι έχουν εξουθενώσει την πατρίδα μας και την έχουν καταστήσει έρμαιο στις ορέξεις των τούρκων. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ακόμη και για τους πιο δύσπιστους ότι οι εν λόγω χειρισμοί ρίχνουν νερό στο μύλο της τουρκικής πολίτικης και τους επιτρέπουν να εφαρμόσουν ευκολότερα τα σχέδια τους!

Καλούμε τον κόσμο να μην αποπροσανατολίζεται από το εθνικό ζήτημα. Κατανοούμε και βιώνουμε τις δυσκολίες των καιρών αλλά βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή και οι γραμμές είναι πολύ λεπτές. Άλλωστε οι Έλληνες είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και θα επιβιώσουμε όπως το κάναμε πάντα, ενάντια στις ξένες επιθυμίες!

Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.